ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Eurovision 2019: Ολο και ανεβαίνει στα στοιχήματα το «Better Love»

eurovision-2019-ολο-και-ανεβαίνει-στα-στοιχήματα-τ-576909

Μεγάλη απήχηση στους φαν της Eurovision έχει το «Better Love» με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Κατερίνα Ντούσκα, στον φετινό διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Όπως αναφέρει το eurovisonworld.com, αυτή τη στιγμή το ελληνικό τραγούδι βρίσκεται στη δέκατη θέση, φλερτάροντας όμως αρκετές φορές με την ένατη και την όγδοη θέση.

Ενδεικτικό της ανοδικής τάσης που έχει το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα στις προβλέψεις είναι και η μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία που το Wiwiblogs διεξάγει και που ήδη εκεί βρισκόμαστε στη 3η θέση των προτιμήσεων των φανς.

Η τραγουδίστρια έχει ήδη κερδίσει τις καλύτερες κριτικές για το τραγούδι «Better Love» και μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα βρεθεί πάνω στη σκηνή και θα παρουσιάσει σε όλη την Ευρώπη τη δουλειά της.

Φέτος η ελληνική συμμετοχή επιστρέφει δυναμικά και στα eurovision parties. Ένα από αυτά είναι το Eurovision in Concert 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Tο «Better Love» δεν είναι μόνο ένα ερωτικό τραγούδι, είναι και αυτό. To « Better Love » μιλάει για την αναζήτηση μιας ανώτερης, ανιδιοτελούς αγάπης, λέει η Κατερίνα Ντούσκα.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου