ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφιέρωμα στη γυναίκα

αφιέρωμα-στη-γυναίκα-578286

Εκδήλωση με την Τένια Μακρή διοργάνωσε η Ενωση Παλαιών Προσκόπων

Η Ενωση Παλαιών Προσκόπων Περιφερειακής Εφορείας Μαγνησίας διοργάνωσε εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας το περασμένο Σάββατο στη Λέσχη Κοινωνίας Βόλου Εξωραϊστική.

Ο αρχηγός της Ενωσης Παλαιών Προσκόπων Στέφανος Ανδρινός άνοιξε την εκδήλωση λέγοντας ότι η ομιλία είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. «Η γυναίκα επιστήμονας και αγρότισσα, νοικοκυρά και εφευρέτης, φιλόσοφος και καλλιτέχνιδα, πρωταθλήτρια όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και σε πολλά – πολλά άλλα. Αλλά ο μεγαλύτερος τίτλος που ανήκει στη γυναίκα είναι ο τίτλος «μάνα». Αυτός ο τίτλος τής ανήκει και τίτλος τέτοιας δυναμικής, αγάπης, υπομονής, αυτοθυσίας, αλτρουισμού, δοτικότητας, σκέψης σοφής και άλλα πολλά δεν δόθηκε ποτέ σε κανέναν και σε τίποτα. Στη γυναίκα λοιπόν αξίζει ο σεβασμός και η αγάπη μας» είπε. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η Τένια Μακρή ειδική ψυχολόγος και συγγραφέας, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν έργα από τη ζωγράφο Αναστασία Χατζηαγαπίου. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη έφορος δημοσίων σχέσεων Περιφέρειας Μαγνησίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Χαλέβας, ο αντιδήμαρχος Βόλου Ανδρέας Ζέρβας, η δημοτική σύμβουλος Βόλου Σοφία Χάλαρη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου Στέργιος Παπαευσταθίου, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Βόλου Δημήτρης Κουτρούμπας, ο έφορος Παλαιών Προσκόπων Περιφέρειας Μαγνησίας Ιορδάνης Φλαμουρτζόγλου, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου