ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκοψε πίτα ο Σύλλογος Κωφών και Βαρήκοων Μαγνησίας «Αργώ»

εκοψε-πίτα-ο-σύλλογος-κωφών-και-βαρήκο-593053

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Παρκ

Παρουσία πλήθους κόσμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Κωφών και Βαρήκοων Νομού Μαγνησίας «Αργώ» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Παρκ.

«Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με θετική ενέργεια, ειρήνη και αγάπη», αναφέρει σε μήνυμά του ο Σύλλογος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την παρουσία τους στην εκδήλωση στους Μαρίνα Χρυσοβελώνη υφυπουργό Εσωτερικών, Χρήστο Μπουκώρο βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ., Γ. Καλτσογιάννη περιφερειακό σύμβουλο, Ζέττα Μακρή πρώην υφυπουργό, Σοφία Χάλαρη πρόεδρο της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ και Απόστολο Νάσιο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βόλου.

Ευχαριστίες εκφράζουν επίσης στα μέλη του Συλλόγου Κωφών και Βαρήκοων Νομού Μαγνησίας «Αργώ» και στους συλλόγους άλλων νομών, αλλά και στη βαρήκοη ενεργό πολίτη Κουρμαντζή Κλεοπάτρα.

Η κ. Κουρμαντζή εργάστηκε ως επιθεωρήτρια στη Διεύθυνση Επιθεώρησης Εργασίας στη Νομαρχία Μαγνησίας από το 1985 έως το 1992. Ήταν διοικητικός υπάλληλος με βαθμό Π.Ε. (Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση) και ήταν επόπτρια στον Βόλο από το 1984 έως το 1992. Στα Δικαστήρια ήταν πραγματογνώμονας στα εργατικά θέματα και είχε διοριστεί στη Νομική Υπηρεσία των Δικαστηρίων.

«Ευχαριστούμε τους επισήμους, που θα παρέχουν οικονομική υποστήριξη στον Σύλλογό μας», καταλήγει στο μήνυμά της η πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Ευτέρπη Ράπτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου