ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ρομπ Φόντορ των Μαϊάμι Χιτ στην Πορταριά

ο-ρομπ-φόντορ-των-μαϊάμι-χιτ-στην-πορτα-554660

Ενας από τους καλύτερους Shooting Development Coaches του ΝΒΑ θα δώσει το παρών στο Skills Development & Evaluation Camp που θα διεξαχθεί στην Πορταριά από τις 18 έως τις 24 Ιουλίου και το οποίο διοργανώνεται από τον παλιό παίκτη και νυν προπονητή Αχιλλέα Δεμέναγα.

O λόγος για τον Ρομπ Φόντορ, ο οποίος είναι από την περίοδο 2016-17 ο shooting coach και player development coach των Miami Heat και ο πρώτος full time shooting coach στην ιστορία του NBA. Mε 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας έχει υπάρξει Personal Shooting Instructor σε κορυφαίους αθλητές όπως οι Τιμ Χαρτναγουέι, Αλόνζο Μόρνινγκ, Τζιμ Τζάκσον και Μάικ Τζέιμς. Eίναι ο ιδρυτής του Shooting Guy, ενός μπασκετικού σάιτ, αφιερωμένο στην επιστήμη της ανάπτυξης αθλητών.

Με άρωμα ΝΒΑ και καλεσμένους προπονητές και αθλητές από Basket League, Eurοleague και NCAA οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες και ένα εξαιρετικό επιτελείο προπονητών θα διαμείνουν στη μαγευτική Πορταριά, στο Portaria Hotel, ξενοδοχείο που προτιμούν κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες της Basket League και ομάδες του εξωτερικού, σε ένα επταήμερο προπόνησης, αξιολόγησης και καθοδήγησης για αθλητές και αθλήτριες 12-18 ετών.

Για όσα παιδιά θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή:

https://demenagasbt.gr/site/77-forma-eggrafis-2021

Περισσότερες πληροφορίες

https://bit.ly/3tUILSy

Τηλ: 6977 672074 και 6955 680918

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου