ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δόθηκε σε χρήση το γήπεδο μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο του Ριζομύλου

δόθηκε-σε-χρήση-το-γήπεδο-μπάσκετ-στο-δ-848983

Αναβάθμιση του αύλειου χώρου με τη δημιουργία αθλοπαιδιών

Δόθηκε χθες προς χρήση το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ στον Ριζόμυλο Δήμου Ρήγα Φεραίου, το οποίο κοσμεί τον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού.

Πρόκειται για νεοκατασκευαζόμενο αγωνιστικό χώρο στις διαστάσεις του οποίου ενσωματώνονται και αυτές του γηπέδου βόλεϊ και ποδοσφαίρου 5×5 με ξεχωριστές διαγραμμίσεις. Tο συνολικό εμβαδόν του γηπέδου είναι 450 τ.μ.

Έχουν τοποθετηθεί άριστα υλικά, κατάλληλα για τη μείωση της κούρασης και την αποτροπή τραυματισμών ενώ προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση κίνησης. Ο αθλητικός εξοπλισμός περιλαμβάνει δύο μπασκέτες ολυμπιακού τύπου εφοδιασμένες με το δίχτυ τους. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να παραδοθούν προς χρήση και τα άλλα δύο γήπεδα.

«Παραδίδουμε το πρώτο από τα τρία γήπεδα μπάσκετ, άριστα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νεολαίας μας και των απαιτήσεων των αθλητών. Το γήπεδο μπάσκετ εντάσσεται σε μια σειρά εργασιών συντήρησης και επισκευής σχολικών κτιρίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που στόχο έχουν τη βελτίωση και αποκατάσταση των αύλειων χώρων των δημοτικών μας σχολείων παρέχοντας τις καλύτερες συνθήκες δραστηριοποίησης των απιδιών μας», τόνισε χθες ο δήμαρχος Δημ. Νασίκας.

Στην παράδοση – παραλαβή παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, Νίκος Πρίντζος, Δημήτρης Παλληκάρης και Χρήστος Μακεδών, οι τοπικοί σύμβουλοι Ριζομύλου, Γιώργος Θεοχάρης και Ρομφαίας Δημήτρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ριζομύλου και η Γεωργία Ρήγα, μέλος του συλλόγου, Οδυσσέας Αργυρούδης, ο διευθυντής του σχολείου, Χρήστος Δημητρίου, η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, Αποστολία Κατσιούρα, ο μηχανικός του Δήμου, Λεωνίδας Λάβδας, ο προϊστάμενος Καθαριότητας, Ευαγ. Καραμπέρης και εκπαιδευτικοί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου