ΜΠΑΣΚΕΤ

Υποψήφια για άνοδο στη Γ’ Εθνική και η ομάδα της Αγριάς

υποψήφια-για-άνοδο-στη-γ-εθνική-και-η-32138

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ και προσωπικά του προέδρου Δημητρίου Ντούγκου, η ΕΟΚ αποφάσισε να ανεβάσει ακόμα μια ομάδα από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ στην Γ’ Εθνική.

Η απόφαση αυτή φέρνει εξελίξεις όχι μόνο στην Α1 ΕΣΚΑΘ αλλά και στις παρακάτω κατηγορίες καθώς θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά που θα δημιουργηθούν σε Α2 και Β’ ΕΣΚΑΘ.

Συγκεκριμένα την άνοδο στην Γ’ Εθνική θα διεκδικήσουν οι ομάδες της Αγριάς και του Γ.Σ. Αμπελώνα που τελείωσαν πίσω από Γ.Σ. Αλμυρού και Γ.Σ. Γόμφων με ρεκόρ νικών-ηττών (15-3), με τις δύο ομάδες να καλούνται να δώσουν μπαράζ στις 4 Ιουλίου! Βέβαια αν επιλεχθεί ο αγώνας μπαράζ τότε οι δύο ομάδες θα πρέπει να επιστρέψουν και πάλι στο παρκέ, ξεκινώντας προετοιμασία για περίπου τρεις εβδομάδες.

Από κει και πέρα, την κενή θέση που θα προκύψει στην Α1 θα πάρει η νικήτρια ομάδα του μπαράζ μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση Βόλου και ΕΑ Λάρισας, που τερμάτισαν δεύτερες στους ομίλους της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Μπαράζ θα δοθεί επίσης και στην Β’ ΕΣΚΑΘ, μεταξύ των Τιτάνων Αλμυρού και του Πελαργού Λάρισας για το ποια ομάδα θα πάρει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία ώστε να καλυφθεί το κενό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου