ΔΙΕΘΝΗ

Μπράιαντ: Ταυτοποιήθηκε από δακτυλικά αποτυπώματα η σορός του

μπράιαντ-ταυτοποιήθηκε-από-δακτυλικ-219839

Οι αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση μερικών εκ των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στην καλιφόρνια, τραγωδία με θύματα εννέα ανθρώπους, ανάμεσά τους του θρύλου του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του.

Μία από τις ταυτοποιήσεις που έγιναν ήταν στην σορό του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος, όπως ανέφεραν οι ιατροδικαστές, αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Η ταυτοποίηση δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, καθώς από την σφοδρότητα της σύγκρουσης και την φωτιά που ξέσπασε, δεν μπορούσαν οι ιατροδικαστές να αναγνωρίσουν τα θύματα.

Επίσης ταυτοποιήθηκαν άλλες τρεις σοροί: του 56χρονου προπονητή Τζον Αλτομπέλι, του πιλότου του ελικοπτέρου, Αρα Ζομπαγιάν και της 45χρονης προπονήτριας Σάρα Τσέστερ.

Ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα υπόλοιπα θύματα, μεταξύ των οποίων και η 13χρονη κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, Τζιάνα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ελικόπτερο πετούσε ιδιαίτερα χαμηλά και εν μέσω ομίχλης.

Αυτό τόνισε η ερευνήτρια της υπόθεσης, Τζένιφερ Χόμεντι, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Βρισκόταν στα 2.300 πόδια όταν χάθηκε η επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ενώ σύμφωνα με όσα είπε, η ταχύτητα της πτώσης ήταν μεγαλύτερη των 2.000 ποδιών το λεπτό.

«Γνωρίζουμε ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ότι το ελικόπτερο έγειρε αριστερά. Ήταν ένα τρομακτικό πεδίο ατυχήματος», είπε.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου