ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοπή πίτας για Αιολικό με «Δημητριάς» και Ιωνικό

κοπή-πίτας-για-αιολικό-με-δημητριάς-588664

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Αιολικού Βόλου παρουσία των γονιών, των αθλητών, των μελών του Δ.Σ. του Αιολικού, εκπροσώπων του Α.Σ. Δημητριάς κ. Φραγκούλη Ευγενίας, κ. Κουτσού Δημήτριου, του προέδρου του Α.Σ. Ιωνικού κ. Σαχανίδη Χρήστου κ.ά.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Σταύρος της ενορίας Πέτρου και Παύλου ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά είπε μεταξύ άλλων «συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας στο μπάσκετ. Εύχομαι να συνεχίσετε να έχετε επιτυχίες στον αθλητισμό αλλά και στα μαθήματα».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Σαμαράς Αντώνης, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στην πορεία των αγωνιστικών ομάδων τη χρονιά που πέρασε.

Η παιδική ομάδα βγήκε 2η στον Ν. Μαγνησίας. Η εφηβική ομάδα βγήκε πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και πήρε 4η θέση στη 2η φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Η αντρική ομάδα βγήκε πρωταθλήτρια στον 1ο όμιλο της Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και ανέβηκε στην Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Τον λόγο πήρε ως εκπρόσωπος του Α.Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ και μέλος της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. η κ. Ευγενία Φραγκούλη η οποία ευχήθηκε με τη σειρά της καλή χρονιά και αναφέρθηκε στην παγκόσμια αγκαλιά που διοργανώνει την 4η πανελλήνια επίδειξη μόδας των ΑΜΕΑ που θα διεξαχθεί 1 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πεδίου Άρεως.

Στη συνέχεια βραβεύθηκαν οι χορηγοί: ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΠΙΤΕΣ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ-ΚΑΚΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΟΛΩΜΑΤΑ-ΤΑΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΟΥΖΕΡΙ ΑΣΤΕΡΙΑΣ – ΜΙΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ-ΜΠΟΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗ -ΜΠΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ-ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΙΑ-ΚΟΣΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ GYMWAY- ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, PIZZAROMEO-ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΕΡΩΝ -ΤΑΛΑΔΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΦΥΛΟΣ -ΚΑΛΑΜΙΔΑ ΕΛΕΝΗ, ILOVETRAVEL-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, PLUS-ΣΙΜΩΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΩΛΚΟΣ TRAVELNET-ΠΑΝΤΑΖΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, NOVELLO-ΠΑΝΤΑΖΩΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, SWEETFITNESS-ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΝΙΚΟΒΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΥΡΑ.

Εκτός των χορηγών τιμήθηκε και ο διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. ΒΑΚΡΑΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ για την πολύτιμη προσφορά του προς τον σύλλογο. Τον λόγο πήρε μετά η διατροφολόγος του Αιολικού κ. Σερμέτη Δήμητρα η οποία αναφέρθηκε στη διατροφή των αθλητών του μπάσκετ δίνοντας περισσότερο έμφαση στις πρωτεΐνες (ως δομικό υλικό) –υδατάνθρακες (ως καύσιμο υλικό )-λίπη (ως τη κύρια αποθήκη ενέργειας) με απώτερο σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του αθλητή.

Τέλος η αθλητική ψυχολόγος του Αιολικού κ. Ίριδα Καρασμάνογλου αναφέρθηκε στη ψυχολογία των παιδιών και των εφήβων, λίγα tips που είναι καλό να θυμόμαστε όπως είπε χαρακτηριστικά. Μίλησε για την απόλαυση και διασκέδαση του παιχνιδιού που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος οποιασδήποτε μακροπρόθεσμης συμμετοχής, για την ανάπτυξη του συναγωνισμού και των ικανοτήτων, για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, για την ανάπτυξη των κοινωνικών επαφών, για την αυτονομία μέσω του αθλητισμού ώστε η εμπειρία των ενηλίκων να γίνει δική τους και όχι των «μεγάλων» και τέλος για την εξασφάλιση ελεύθερου χρόνου μακριά από ένα άθλημα ώστε να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να επικεντρωθούν εκ νέου.

Στη συνέχεια έγινε η απονομή των διπλωμάτων στους παίδες για τη 2η νίκη στον τελικό του Ν. Μαγνησίας από τον φιλόλογο και ταμία του συλλόγου κ. Σκυριανό Νικόλαο. Βραβεύθηκαν οι παρακάτω: ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΣΜΥΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΧΟΡΜΟΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ-ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΡΙΣ-ΝΑΣΙΚΑΣ ΘΑΛΗΣ-ΑΡΑΜΠΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΑΣΟΝΑΣ-ΜΠΑΙΡΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ. Ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων στους εφήβους για την 1η νίκη στον Ν. Μαγνησίας ,1η νίκη στη Θεσσαλία 4η νίκη στη Β΄ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος από τον υπεύθυνο του δελτίου Τύπου του Αιολικού δικηγόρο-μεσολαβητή κ. Ρούσσο Δημήτριο.

Βραβεύθηκαν οι παρακάτω: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΠΑΡΙΣΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΔΑΡΤΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΣΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ-ΠΑΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ.

Τέλος ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων στους άντρες για την 1η νίκη στην Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. του 1ου ομίλου και άνοδος στην Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. από το νομικό σύμβουλο του Αιολικού Δικηγόρο κ. Σαμαρά Ιωάννη Βραβεύθηκαν οι: ΚΑΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΣΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΣΤΡΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΣΕΡΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΧΑΝΤΖΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΒΑΣΔΕΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ-ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΠΑΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΛΕΓΚΑΣ ΣΤΑΘΗΣ.

Ακολουθήσε η λαχειοφόρος με πλούσια δώρα από τους: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Η ΚΑΡΛΑ-ΧΑΛΒΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-PANASONIC ΚΟΠΥ-ΚΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ-GYMWAY-ΔΟΛΩΜΑΤΑ Ο ΑΛΕΚΟΣ-ΠΟΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ-ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ –ΟΠΤΙΚΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ-GOUGAR-ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ. Τους ευχαριστούμε θερμά. Mε την αποχώρηση τα παιδιά κεράστηκαν με το κομμάτι της βασιλόπιτας, τα χειροποίητα πιτσάκια και τέλος με τις πεντανόστιμες πίτες του κ. Καπουράνη τον οποίον και ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά που είναι πάντα παρών σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου.

Το φλουρί της πίτας της ακαδημίας είναι εκδρομή τεσσάρων ημερών για το Πάσχα χορηγία από το πρακτορείο iolkos Travelnet του κ. Σιμώτα Αθανασίου. To φλουρί της πίτας των Δ.Σ. είναι δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στη μαγευτική Μακρινίτσα Πηλίου. Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Κισκίνη για την προσφορά στο όμορφο αρχοντικό του το ΕΥΗΛΙΟΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου