ΜΠΑΣΚΕΤ

Μύθος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ

μύθος-ο-γιάννης-αντετοκούνμπο-στο-νβα-645058

Μύθος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο NBA! Ο Έλληνας σούπερ σταρ, στα 24 του χρόνια, πήρε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο παίκτη στην Ανατολική Περιφέρεια και θα είναι ο αρχηγός της ομάδας του στο εφετινό All Star Game, που θα διεξαχθεί, στην Σάρλοτ, το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου.

Ο πρώτος Έλληνας που το καταφέρνει, θα έχει απέναντί του στην σχετική επιλογή των ομάδων, αρχηγό της Δύσης τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που αγωνίζεται στους ΛΑ Λέικερς.

Ο Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συγκέντρωσε 4.620.809 ψήφους στη Δύση, όμως ο Giannis κέρδισε 269 ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών, έναντι 174 του ΛεΜπρον, και 99 από τους δημοσιογράφους, με τον «βασιλιά» να …περιορίζεται στις 78.

Οι βασικοί στην Ανατολή είναι: Κάιρι Ίρβινγκ (Σέλτικς), Κέμπο Γουόκερ (Σάρλοτ Χόρνετς), Καουάι Λέοναρντ (Τορόντο Ράπτορς), Ζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφεια) και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς).

Οι βασικοί στη Δύση θα είναι: Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς) και ο αρχηγός Λεμπρόν (ΛΑ Λέικερς).

Οι δύο αρχηγοί, Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν, θα επιλέξουν σε ζωντανή μετάδοση από το ESPN, τους παίκτες που θέλουν για συμπαίκτες χωρίς να υπάρχει κανένας περιορισμός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου