ΜΠΑΣΚΕΤ

Εμπειρίες για τους μικρούς της Ανόρθωσης

εμπειρίες-για-τους-μικρούς-της-ανόρθω-838012

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στο ΕΑΚ Βόλου πέντε φιλικοί αγώνες τμημάτων υποδομής της Ανόρθωσης Βόλου με τα αντίστοιχα τμήματα του Αστέρα Πλαγιαρίου από τη Θεσσαλονίκη.

Πάνω από 150 παιδιά αγωνίσθηκαν στις συγκεκριμένες φιλικές αναμετρήσεις που σκοπό είχαν τα παιδιά να παίξουν, να χαρούν και να κάνουν νέους φίλους.

Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, οι κερκίδες κατακλύστηκαν από γονείς και φίλους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τα κατορθώματα των λιλιπούτειων αθλητών και φυσικά να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Σκορ δεν κρατήθηκε, καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των διοικήσεων, διότι μοναδικός σκοπός των συγκεκριμένων φιλικών αγώνων ήταν η ψυχαγωγία των παιδιών και μόνο.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, το κλειστό του ΕΑΚ κατακλύστηκε από παιδιά, παιδικές φωνές και χαμόγελα, με το σκηνικό να θυμίζει γιορτή.

Συγκεκριμένα, στις 11π.μ. την αρχή έκαναν τα τζούνιορ (2010-11), στις δώδεκα ακολούθησαν τα προμίνι (2008-09), συνέχισαν τα μίνι (2007-08), το εφηβικό (2001-02) και έκλεισαν οι φιλικές αναμετρήσεις με το προπαιδικό (2004-06).

Όλοι οι αγώνες είχαν τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ μετά από κάθε αγώνα οι δυο ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας και όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, με τους νεαρούς αθλητές να είναι αγκαλιασμένοι.

Φιλικά και για τους άνδρες

Η ανδρική ομάδα της Ανόρθωσης έδωσε και αυτή δυο φιλικά παιχνίδια προετοιμαζόμενη πυρετωδώς για την παρθενική της εμφάνιση στη Β’ ΕΣΚΑΘ. Αρχικά αντιμετώπισε την Πέμπτη τον Κένταυρο Ζαγοράς στο κλειστό της Πορταριάς και την Κυριακή το εφηβικό του Αιολικού.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης θέλει δημόσια να ευχαριστήσει την ομάδα του Αστέρα Πλαγιαρίου και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο κ. Σωκράτη Δήμα, που ταξίδεψαν στον Βόλο για τη διεξαγωγή των φιλικών αγώνων των τμημάτων υποδομής. Επίσης, ευχαριστεί τις ομάδες Αιολικό και Κένταυρο Ζαγοράς, που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι φιλικοί αγώνες και να προετοιμαστεί καλύτερα η αντρική ομάδα του συλλόγου καθώς και την κάβα Λιάπης και τον ιδιοκτήτη αυτής κ. Λιάπη Νικόλαο για την ευγενική χορηγία των νερών και των αναψυκτικών που προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Οι εγγραφές στην Ανόρθωση συνεχίζονται και καλούνται όσα παιδιά ηλικίας 6-16 χρόνων θέλουν να εγγραφούν στα τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις λειτουργώντας με επαγγελματικά πρότυπα και με προπονητές – καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση, μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι τηλέφωνα:

Γενικός αρχηγός Παπαχρήστος Βασίλειος (6931042330).

Υπεύθυνος προπονητής ακαδημιών Καπουρνιώτης Μιχάλης (6936578196).

Προπονητής Γαλανάκης Νίκος (6937014336).

Προπονητής Συλεόπουλος Βαγγέλης (6948387397).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου