ΛΑΡΙΣΑ

Σημαντική διάκριση για το Fashion City Outlet: Για 2η χρονιά βραβεύεται σαν ο καλύτερος περιφερειακός προορισμός αγορών στην Ελλάδα 

σημαντική-διάκριση-για-το-fashion-city-outlet-για-2η-χρ-507943

Ο τίτλος του “Καλύτερου Περιφερειακού Προορισμού Αγορών στην Ελλάδα” για το 2021 απονεμήθηκε για 2η χρονιά στο Fashion Outlet, από το Fashion Daily, το περιοδικό πληροφόρησης των ελληνικών και διεθνών επιχειρηματικών νέων.

Ανάμεσα στις πρωτοπόρες επιχειρήσεις και τα καινοτόμα brands που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά από τις αγορές της Μόδας, της Ομορφιάς και του Λιανεμπορίου, αυτών δηλαδή που συμπυκνώνουν τις καλές πρακτικές της χρονιάς που πέρασε, εντάσσεται το Fashion City Outlet, το μοναδικό outlet της Θεσσαλίας, το οποίο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο χώρο των εμπορικών κέντρων της περιφέρειας.

Το μέλλον προδιαγράφεται ελπιδοφόρο και αισιόδοξο για το Fashion City Outlet, καθώς εξελίσσεται σε έναν πολύ δυνατό παίχτη στην ελληνική περιφέρεια και ταυτόχρονα θέτει οι βάσεις και για το 2022 που θα σηματοδοτήσει την post lockdown εποχή.

Φιλοξενώντας μοναδικά brands και καταστήματα που δεν υπάρχουν σε όλη την αγορά της Θεσσαλίας, αλλά και της ελληνικής περιφέρειας, το Fashion City Outlet εμφανίζει δείγματα δυναμικής ανάκαμψης και γρήγορης επανόδου του στην ανοδική πορεία που σημείωνε πριν από την έναρξη της πανδημίας.

Το θεσσαλικό κοινό έχει αγκαλιάσει το Fashion City Outlet και το υποστηρίζει σταθερά καθιστώντας το τον καλύτερο προορισμό αγορών της ελληνικής περιφέρειας.

Η φετινή διάκριση έρχεται να προστεθεί σε αυτές που προηγήθηκαν το 2019, την χρονιά που το Fashion City Outlet έλαβε διπλή διάκριση στα Commercial Interiors Awards με τα βραβεία “Best Interior Shopping Mall”και “Best Interior Food Court” ως το εμπορικό κέντρο με την καλύτερη διαρρύθμιση και διακόσμηση εσωτερικού χώρου αλλά και χώρου εστίασης.

Στόχος του Fashion City Outlet είναι σε κάθε του προσπάθεια να καταφέρνει να προσφέρει με συνέπεια στο θεσσαλικό κοινό μια μοναδική εμπειρία αγορών!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου