ΛΑΡΙΣΑ

Σε πλήρη λειτουργία όλες οι υπηρεσίες του ΣΘΕΒ

σε-πλήρη-λειτουργία-όλες-οι-υπηρεσίες-137511

Έχοντας αναπροσαρμόσει μια σειρά από διαδικασίες ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες των μελών του υπό τις παρούσες ακραίες συνθήκες με την πανδημία του κορονοϊού.

Όλα τα τμήματά του, το τμήμα Υποστήριξης Μελών, το τμήμα Ενημέρωσης, το τμήμα της Εκπαίδευσης, με την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας, των πρακτικών «home office», αλλά και την υποστήριξη του προσωπικού ασφαλείας, συνεχίζουν να εργάζονται, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για όσο διάστημα διαρκέσουν οι «παρενέργειες» από τον Covid-19 στην κοινωνία και την οικονομία.

Οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης με μεγαλύτερη συχνότητα, ώστε να λαμβάνονται αποφάσεις για τη στήριξη των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας.

Στην παρούσα συγκυρία, όπως εκτιμάται από τον ΣΘΕΒ, η αξιοποίηση της τηλεργασίας από τις επιχειρήσεις δύναται να καταστεί καθοριστικά ωφέλιμη για τη λειτουργία τους. Η προσαρμογή τους δύναται να αξιοποιήσει τεχνολογικές εφαρμογές, οι οποίες προσφέρονται είτε με χαμηλό κόστος είτε ακόμη και δωρεάν.

Σύμφωνα με την Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ κα Έλενα Καματέρη «οι δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες για την εξ αποστάσεως απασχόληση επιτρέπουν στον ΣΘΕΒ να παραμείνει, στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, ένας ισχυρός σύμμαχος της επιχειρηματικής κοινότητας και να στηρίξει την προσπάθεια όλων να εξέλθουν αλώβητοι αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης.

Η κοινωνία καλείται, σήμερα, να παραμείνει ψύχραιμη, η ιατρική κοινότητα να κερδίσει το στοίχημα της ζωής κι οι επιχειρηματίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα να κρατήσουν ζωντανή την οικονομία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου