Παρουσία του Συντονιστή της Γραμματείας Αγροτικού του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην προέδρου του ΕΛΓΑ, Φάνη Κουρεμπέ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας, κοινή σύσκεψη του Αγροτικού τμήματος και του τμήματος Ανάπτυξης της Ν.Ε, έχοντας ως αντικείμενο συζήτησης, την επικείμενη διοργάνωση του αγροτικού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2020 και στο οποίο θα δώσει το παρόν και ο πρόεδρος του κόμματος, πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αντηλλάγησαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις με σκοπό τον προγραμματισμό, για την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη διοργάνωση της κορυφαίας αυτής αγροτικής εκδήλωσης.

Να σημειωθεί, ότι το αγροτικό συνέδριο θα είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες και θα μπορεί να το παρακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος, όπως επίσης θα μπορεί να καταθέσει τις απόψεις του.

Το αγροτικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα εντάσσεται στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του συνεδρίου που θα διοργανωθεί από τις 14 έως τις 17 Μαΐου στην Αθήνα.

[kosmoslarissa.gr]