ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαία άφησε 15.000 στην πλατεία ΟΣΕ για να σώσει την κόρη της

λαρισαία-άφησε-15-000-στην-πλατεία-οσε-για-ν-371234

Μια 66χρονη Λαρισαία έπεσε θύμα αυτή τη φορά των απατεώνων με τα τροχαία δυστυχήματα, δίνοντας σε αγνώστους 15.000 ευρώ προκειμένου να «ξεμπλέξει» νομικά η κόρη της που δήθεν οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα ανήλικο κορίτσι.

Παρά τα συνεχή δημοσιεύματα και την εκστρατεία ενημέρωσης, η 66χρονη πίστεψε τους δράστες και άφησε στην πλατεία ΟΣΕ το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και χρυσαφικά για να τα παραλάβει ο υποτιθέμενος αστυνομικός που θα μεσολαβούσε για την αποφυλάκιση της κόρης της.

Οι απατεώνες έστησαν την κομπίνα μέσω τηλεφώνου, με την υποτιθέμενη κόρη να εκλιπαρεί μέσα σε αναφιλητά τη μάνα της να δώσει τα λεφτά στον …”αστυνομικό” για να μην πάει φυλακή, και τη μάνα να μην μπορεί από την ταραχή της να αντιληφθεί ότι δεν πρόκειται για το παιδί της.

Η γυναίκα άφησε μετρητα και χρυσαφικά, την Δευτέρα το απόγευμα, στο σημείο που της υπέδειξε ο κακοποιός και αποχώρησε. Λίγη ώρα αργότερα οι απατεώνες τα πήραν και έφυγαν. Το περιστατικό καταγγέλθηκε χθες στην αστυνομία η οποία και τους αναζητεί.

[Ελευθερία]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου