ΛΑΡΙΣΑ

Δίχτυ στήριξης σε όλη τη Θεσσαλία από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου

δίχτυ-στήριξης-σε-όλη-τη-θεσσαλία-από-τ-480090

«Παραδώστε σιτάρι και κριθάρι σε εμάς» καλεί ο Ν. Πρίντζος τους παραγωγούς, στηρίζοντας εμπράκτως με καλύτερες τιμές το αγροτικό εισόδημα

Δίχτυ στήριξης και προστασίας του αγροτικού εισοδήματος σε όλους τους Θεσσαλούς αγρότες από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου με εντολή Νικήτα Πρίντζου. Εκτός από ότι ανακοίνωσε πρώτος τις τιμές των δημητριακών (κριθάρι – σιτάρι), τις οποίες και θα προμηθευτεί, με στόχο να πιέσει την αγορά και κυρίως τους ιδιώτες, ώστε να ανεβάσουν τις προσφορές για τη φετινή παραγωγή, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη στήριξη των παραγωγών και εκτός νομού. Ειδικότερα, ο Νικήτας Πρίντζος πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου ανακοίνωσε χθες ότι προκειμένου να βοηθηθεί ο αγροτικός κόσμος του θεσσαλικού χώρου θα μπορεί οποιοσδήποτε αγρότης από τη Θεσσαλία να παραδίδει τα προϊόντα του στις εγκαταστάσεις του ΑΣ Βόλου.

Οπως είναι γνωστό ο Συνεταιρισμός Βόλου θα συγκεντρώσει και φέτος 4.000 τόνους κριθαριού και 10.000 τόνους σκληρού σίτου.

Οι τιμές που θα πληρωθούν οι αγρότες που θα παραδώσουν στις εγκαταστάσεις των σιλό Αγίου Δημητρίου, Βελεστίνου και του Στεφανοβικείου είναι 0,17 ευρώ για το κριθάρι και 0,20 ευρώ για το σκληρό σιτάρι.

Ηδη όπως ανακοίνωσε ο Νικήτας Πρίντζος η παραλαβή κριθαριού ξεκίνησε από χθες στις εγκαταστάσεις του σιλό του Αγίου Δημητρίου Βελεστίνου, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου θα παραλαμβάνεται και σκληρό σιτάρι τόσο στα σιλό του Αγίου Δημητρίου, όσα και στα αντίστοιχα του Στεφανοβικείου.

Η πληρωμή θα γίνεται άμεσα μετά την παράδοση των προϊόντων στα γραφεία του Συνεταιρισμού στην Α΄ ΒΙΠΕ Βόλου κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936516292, υπεύθυνος Γαλογαύρος Γιώργος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου