ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Κορυφώνεται το «θρίλερ» της εξαφάνισης της 59χρονης

λάρισα-κορυφώνεται-το-θρίλερ-της-εξ-560922

Ακαρπες εξακολουθούν να είναι οι έρευνες για τη συγκλονιστική υπόθεση εξαφάνισης της Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, από τη Λάρισα.

Τα ίχνη της 59χρονης έχουν χαθεί από τις 10 Μαρτίου και παρά την εκτεταμένη επιχείρηση για τον εντοπισμό της δεν έχει σημειωθεί πρόοδος.

Η Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα τη μοιραία Κυριακή βρισκόταν στο πατρικό της σπίτι.

Οπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», σε ανύποπτο χρόνο βγήκε από την αποθήκη της αυλής της και μέσα σε λίγα λεπτά χάθηκε από προσώπου γης.

Νωρίτερα, γείτονες ανέφεραν ότι είδαν να κλείνει το φως του σπιτιού της και να φεύγει έχοντας αφήσει στο εσωτερικό όλα τα προσωπικά της αντικείμενα.

Το κινητό τηλέφωνο της 59χρονης έκλεισε λίγη ώρα αργότερα -ανάμεσα στις 19:00 και τις 20:00 εκείνης της Κυριακής- και έκτοτε ξεκίνησε το «θρίλερ».

Η γυναίκα στη βροχή

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, στο «Τούνελ» έφτασαν μαρτυρίες για μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που έμοιαζε στη Βάσω (φορούσε σχεδόν ίδια ρούχα) και περπατούσε, σα χαμένη, μες στη βροχή στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Την εκδοχή να επρόκειτο για την 59χρονη διέψευσαν δυο κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι υποστήριξαν ότι πρόκειται για κάτοικο της Γιάννουλης, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Την είδα στην αποθήκη»

Μια ακόμη μάρτυρας που μίλησε στο «Τούνελ» υποστήριξε πως τη μοιραία Κυριακή είδε ότι το φως του σπιτιού όπου διέμενε η Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα ήταν αναμμένο.

Λίγο αργότερα, όπως είπε, είδε να βγαίνει από την αποθηκούλα μια γυναίκα με σκούρο, καφέ μπουφάν και μαύρο παντελόνι, η οποία φαινόταν να μιλά στο τηλέφωνο.

Ο αδερφός της εξαφανισμένης, που ήταν στο στούντιο της εκπομπής, εμφανίστηκε έκπληκτος από τη συγκεκριμένη κατάθεση, καθώς ο ίδιος είχε πει πως όταν πέρασε από το σπίτι το φως ήταν σβηστό και η 59χρονη άφαντη.

«Το μικρό σπιτάκι στο οποίο αναφέρθηκε η μάρτυρας είναι μια αποθήκη όπου φυλάμε το πετρέλαιο. Δεν πιστεύω να χρειάστηκε κάτι η Βάσω από εκεί. Ίσως να ήθελε να δει αν υπήρχε κλειδί του σπιτιού. Συνήθως κρεμούσα στο εσωτερικό ένα αντικλείδι για τη Βάσω όταν ερχόταν από Λαμία» είπε απορημένος.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου