ΛΑΡΙΣΑ

Παρουσίαση διακήρυξης και επικεφαλής της «Αριστερής Παρέμβασης»

παρουσίαση-διακήρυξης-και-επικεφαλή-618744

Στη δημοσιοποίηση της προγραμματικής διακήρυξης του περιφερειακού σχήματος και στην παρουσίαση του επικεφαλής της Στάθη Ντούρου προχώρησε χθες η «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία, Ανταρσία για την Ανατροπή».

Σε συνέντευξη Τύπου στη Λάρισα στα γραφεία της Ενωσης Συντακτών η κ. Ολγα Σεβαστίδου τόνισε ότι η «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία -Ανταρσία για την Ανατροπή», μέσα από μία δεκάχρονη εμπειρία παρέμβασης στην περιφέρεια, καθώς και σε κάθε μικρή και μεγάλη κοινωνική – πολιτική μάχη, έχει παλέψει αποτελεσματικά και θα συνεχίζει να παλεύει για να οικοδομούνται όργανα επιβολής της λαϊκής θέλησης».

Από την πλευρά του ο κ. Ντούρος τόνισε ότι «εμείς δεν ξεχνάμε πως ο λαός μας έδωσε και δίνει σκληρές μάχες ενάντια στο δοτό πλαίσιο ΕΕ, κεφαλαίου, κυβερνήσεων, με απεργιακούς αγώνες, με κλαδικές μάχες, με μάχες ενάντια στη λεηλασία της φύσης, του δημόσιου πλούτου και των κοινωνικών αγαθών».

«Κυρίως όμως δεν ξεχνάμε πως στον κόσμο των τεράστιων τεχνολογικών και επιστημονικών δυνατοτήτων, οι εργαζόμενοι μπορούν να εργάζονται όλοι/όλες, με ανθρώπινες συνθήκες, λιγότερο εργάσιμο χρόνο σε ένα κόσμο που θα αξιοποιεί τα επιτεύγματα για να βελτιώνει τη ζωή των πολλών και όχι να σωρεύει κέρδη στις τσέπες των λίγων, μετατρέποντας την εργαζόμενη πλειοψηφία σε μισθωτούς ή και άμισθους δούλους» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο κ. Ντούρος τόνισε ότι βασικός πολιτικός στόχος ενόψει και των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου είναι η διαμόρφωση ενός αντικαπιταλιστικού, εργατικού ρεύματος μαχητικής αντιπολίτευσης που θα συγκρουστεί και θα υπονομεύσει τις κύριες κατευθύνσεις της αστικής πολιτικής και της περιφέρειας Θεσσαλίας ως βασική προϋπόθεση να ζήσει καλύτερα η εργαζόμενη πλειοψηφία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου