ΛΑΡΙΣΑ

Κλίμα συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Τακτικής Αεροπορίας

κλίμα-συνεργασίας-μεταξύ-περιφέρεια-619331

Αριστες οι σχέσεις και με την 1η Στρατιά

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφθηκε στην έδρα της περιφέρειας ο νέος αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε ένα ευρύ πεδίο θεμάτων στο οποίο συνεργάζονται Περιφέρεια Θεσσαλίας και Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι απόψεις των δύο ανδρών επιβεβαίωσαν τη συνέχιση του άριστου κλίματος συνεργασίας.

Ο περιφερειάρχης πρόσφερε στον νέο αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας ένα αναμνηστικό λεύκωμα με την ιστορική και πολιτιστική εξέλιξη της Θεσσαλίας στο πέρασμα των αιώνων. Ο κ. Μπουρολιάς από την πλευρά του χάρισε ένα αναμνηστικό στον περιφερειάρχη, με τον τελευταίο να του εύχεται «κάθε επιτυχία στη νέα μείζονος σημασίας αποστολή που έχει αναλάβει με στόχο την διατήρηση της εθνικής ακεραιότητας και της ασφάλειας της πατρίδας μας».

Εξάλλου, τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφθηκε και ο νέος διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος με την ευκαιρία ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης, της πρώτης μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου διοικητή, η συζήτηση των δύο ανδρών επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για στενή συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί η αναβάθμιση του ρόλου και της παρουσίας της Στρατιάς στον θεσσαλικό χώρο.

Ο κ. Κ. Αγοραστός ευχήθηκε στον αντιστράτηγο κ. Κ. Φλώρο «κάθε επιτυχία στην κρίσιμη για την ακεραιότητα και ασφάλεια της πατρίδας μας αποστολή της 1ης Στρατιάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου