ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση Δημ. Κουρέτα με το Δ.Σ. του ΕΣΥΝΕ

συνάντηση-δημ-κουρέτα-με-το-δ-σ-του-εσυ-634970

Για το νέο Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «Advance Thessaly»

Τα γραφεία του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Θεσσαλίας, στην οδό Κούμα 29 στην πόλη της Λάρισας, επισκέφτηκε ο καθηγητής Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής της Περιφερειακής Κίνησης «Πρωτοβουλία».

Ο ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας αποτελεί σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα τη Λάρισα, και έτος ίδρυσης το 2009. Σκοπός του είναι η υποστήριξη, προβολή και συμβολή στην ανάπτυξη της νέας επιχειρηματικότητας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γρηγόρη Βλαχάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κ.κ. Χρήστο Γενιτσεφτσή και Βασίλη Πολυμέρου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε και η πρόταση του κ. Κουρέτα για το νέο Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας «Advance Thessaly». Η πρόταση αφορά ένα νέο one-stop κέντρο πληροφόρησης και στήριξης της ανάπτυξης και λειτουργίας επιχειρήσεων με υψηλή προστιθέμενη αξία για τη Θεσσαλία.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας υποδέχτηκαν με θέρμη τη πρόταση του κ. Κουρέτα για το Νέο Κέντρο Επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλία, επιβεβαιώνοντας την κοινή πορεία τους προς την ενίσχυση και προώθηση της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου