ΛΑΡΙΣΑ

Αχ. Νταβέλης: Πίστη στη δημιουργία και στο επιχειρείν

αχ-νταβέλης-πίστη-στη-δημιουργία-και-σ-638503

Εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας των επιχειρήσεων μελών του ΣΘΕΒ

Με ιδιαίτερη επιτυχία διοργανώθηκε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των μελών του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε κεντρικό bar-restaurant στη Λάρισα.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υποδέχτηκαν τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλίας και η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Αποστολόπουλος.

Ακολούθησε σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου, Αχ. Νταβέλη, ο οποίος αφού ευχήθηκε υγεία, παραγωγική και δημιουργική χρονιά, έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας σε μια χρονιά ορόσημο για την οικονομία με πίστη στην επιχειρηματικότητα. Ο κ. Νταβέλης τόνισε ιδιαίτερα ότι τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από την θέληση των θεσσαλικών επιχειρήσεων για δημιουργία, οι οποίες μέσα στα χρόνια της κρίσης, επιχειρούν γιατί έχουν όραμα για οικονομική αναβάθμιση και προοπτική ανάπτυξης.

Σε μια υπέροχη, ομολογουμένως, βραδιά δόθηκε η ευκαιρία για σύσφιξη των σχέσεων και γνωριμιών των μελών του Συνδέσμου, ενώ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να αναπτυχθούν νέες δράσεις και συνεργασίες προς όφελος της βιομηχανίας και της επιχειρηματικότητας.

Η Διοίκηση του ΣΘΕΒ εύχεται στα μέλη του και στην κοινωνία της Θεσσαλίας καλή χρονιά ενώ υπόσχεται πως θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, που θα έχουν ως κύριο στόχο την εξωστρέφεια των μελών του και τη συνεργασία τόσο μεταξύ τους όσο και με την κοινωνία και τους φορείς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, οι Αντιδήμαρχοι Λαρισαίων κ.κ. Δημήτρης Μαβίδης και Παναγιώτης Νταής καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ και η Υπηρεσία του ΣΘΕΒ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου