ΛΑΡΙΣΑ

Μεγάλη συναυλία και πολλές εκπλήξεις στα εγκαίνια του Fashion City Outlet στη Λάρισα

μεγάλη-συναυλία-και-πολλές-εκπλήξεις-829167

Με μια μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού ανοίγει αύριο Πέμπτη 15 Νοεμβρίου τις πύλες του το Fashion City Outlet, το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην περιοχή.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Φαίη Σκορδά και μαζί της celebrities από το χώρο του θεάτρου όπως η Μαρία Κορινθίου, το μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πολλοί άλλοι.

Το Fashion City Outlet ανοίγει τις πόρτες του στη Λάρισα για να προσφέρει στους κατοίκους της Θεσσαλίας μια μοναδική εμπειρία αγορών, συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές με εξαιρετικές επιλογές μόδας και ψυχαγωγίας, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στα περισσότερα από 70 καταστήματα που φιλοξενεί το Fashion City Outlet περιλαμβάνονται γνωστά καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, παιδικών ρούχων και υποδημάτων, αξεσουάρ μόδας και καλλυντικών, αθλητικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Τα καταστήματα μόδας του Fashion City Outlet θα φιλοξενούν ενημερωμένες συλλογές από προηγούμενες σεζόν, ενώ ορισμένες μάρκες θα προσφέρουν και νέες ειδικές συλλογές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου