ΛΑΡΙΣΑ

«Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ εξαπατούσαν και έκλεβαν πολίτες

μαϊμού-υπάλληλοι-της-δεη-εξαπατούσ-498612

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, μία περίπτωση απάτης και πέντε περιπτώσεις κλοπών – τετελεσμένων και σε απόπειρα – στις περιοχές Λιβαδίου, Τυρνάβου και Αγιάς Λάρισας.

Σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απάτης και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής σε βάρος τριών ατόμων και συγκεκριμένα σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 20 και 35 ετών και ενός ακόμη ατόμου, άγνωστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της 15-03-2017 στο Λιβάδι, ο 20χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο μετέβησαν σε οικία 77χρονης ημεδαπής και με το πρόσχημα ότι είναι υπάλληλοι της Δ.Ε.Η. κατάφεραν να αποσπάσουν από την ηλικιωμένη το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 13-03-2017 έως 23-03-2017 στιςπεριοχές Λιβαδίου, Τυρνάβου και Αγιάς Λάρισας, ο 20χρονος από κοινού με τους άλλους δύο συνεργούς του διέπραξαν πέντε περιπτώσεις κλοπής σε οικίες ισάριθμων ημεδαπών – δύο τετελεσμένες και τρεις σε απόπειρα – από τις οποίες απέσπασαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.900 ευρώ.

Η σχηματιζόμενη δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Λιβαδίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου