ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Επιτυχημένοι οι αγώνες ταχύτητας βετεράνων (photos)

επιτυχημένοι-οι-αγώνες-ταχύτητας-βετ-684381

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου οι χειμερινοί αγώνες ταχυτήτων των βετεράνων (Masters), που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στο κλειστό Εθνικό Κολυμβητήριο Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Το «παρών» στους αγώνες έδωσαν 240 αθλητές, μεταξύ των οποίων και κολυμβητές από τη Βουλγαρία και την Τουρκία, ενώ οι αρμόδιοι είδαν με ικανοποίηση τον αριθμό των αθλητών να αυξάνεται σημαντικά, καθώς στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε καταγράφηκε η μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά.

Διοργανωτές των αγώνων ήταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, με συνδιοργανώτρια την Περιφερειακή Ενότητα Κολύμβησης της Θεσσαλίας. Εξάλλου, από την ΚΟΕ παρόντες στη διήμερη πανδαισία ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Κραουνάκης και ο γενικός γραμματέας κ. Σαρακατσάνης.

Όσον αφορά στο οργανωτικό κομμάτι, μετά το τέλος της πρώτης ημέρας παρατέθηκε δεξίωση προς τιμήν των κολυμβητών στον χώρο της πισίνας, με μπουφέ-χορηγία του Δήμου Βόλου, ενώ όλοι οι αθλητές και αθλήτριες έλαβαν πιστοποιητικά συμμετοχής και αναμνηστικά δωράκια

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης, το κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου γέμισε πνοή και χαμόγελα των αθλητών που συμμετείχαν, μεταξύ των οποίων και Βολιώτες αθλητές από τους ΝΟΒΑ, ΟΕΑ/ΝΑΒ, ΟΥΚ Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου και ΟΦΑΜ. Οι αθλητές όλων των συλλόγων πέτυχαν πλήθος καλών επιδόσεων, με μετάλλια και ατομικά ρεκόρ, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Πολλές οι επιτυχίες για τους εκπροσώπους των βολιώτικων σωματείων

Για τον ΝΟΒΑ συμμετείχαν οι: Αντώνης Τζώρτζης, Αναστάσιος Κοτζιάς, Νικόλαος Τουλούδης, Ιωάννης Καϊτανίδης, Παναγιώτης Λαρυγγάκης, Στυλιανός Τριανταφυλλίδης, Κωνσταντίνος Αναστασίου, Νικόλαος Κρατήρας, Κωνσταντίνος Βολιώτης, Βλάσιος Βολιώτης, Αθανάσιος Κραβαρίτης, Βασίλειος Τριανταφύλλου, Απόστολος Δουμπιώτης, Γεώργιος Βασιλόπουλος, Αντώνης Τζώρτζης, Μιχαήλ-Εμμανουήλ Παπαδημητρίου, Ευμορφία Χασιώτη, Αγλαΐα Καλλιώρα, Ανθή Βαβαλιού, Μαρία Κοντογιώργου, Γεωργία Κρατήρα, Ειρήνη Ξυνού, Ελένη Μαλιτσίδου, Αικατερίνη Κράνου, Γεωργία Πάστρα.

Για τον ΟΕΑ/ΝΑΒ αγωνίστηκαν οι: Χρήστος Ροβύθης, Θεμιστοκλής Μιχαηλίδης, Απόστολος-Γεώργιος Φούρναρης, Αιμιλία Στέλιαρου.

Ο ΟΦΑΜ εκπροσωπήθηκε από τους εξής: Γεράσιμος Μουλάς, Γεώργιος Κεχαΐδης, Ευάγγελος Κουτσορεβύθης, Γεώργιος Τσιγάρας, Κωνσταντίνος Βαϊτσης, Γεώργιος Τσαούσης, Αλέξανδρος Δραγογιάννης, Στέφανος Βλαχάβας, Σωτήρης Μαυρομάτης, Ναταλία Βαλαμουτοπούλου, Αθηνά Τσαούση, Δήμητρα Δρακοπούλου, Ελευθερία Σκρίμπα, Απόστολία Τσιλιγκίρη.

Δύο ήταν οι συμμετοχές για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τις Αλεξάνδρα Δημητρακοπούλου και Σπυριδούλα-Σοφία Ιωάννου να κολυμπούν. Τέλος, ο ΟΥΚ Βόλου μετείχε με τους Ηλία Κουτσογιάννη και Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου.

Κραουνάκης: Μια ωραία γιορτή, σε γιορτινό περιβάλλον

Μετά το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Κραουνάκης δήλωσε: «Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, σε ένα πολύ φιλόξενο και γιορτινό περιβάλλον. Το κολυμβητήριο ήταν και τις δύο ημέρες κατάμεστο από κόσμο και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι μεγάλο επίτευγμα που έλαβαν μέρος αθλητές όλων των ηλικιών, καθώς οι αγώνες αυτοί είναι σημαντικοί για συνεχίζει ο κόσμος να ασχολείται με το άθλημα της κολύμβησης. Ήταν μία πολύ ωραία γιορτή. Επόμενη διοργάνωση είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, που αναμένουμε μεγάλη συμμετοχή».

Ο Αθανάσιος Κραβαρίτης σε ηλικία 85 χρόνων συνεχίζει να αγωνίζεται κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων στο Κολυμβητήριο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου