ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Βολιώτες σε προεθνικές και επίλεκτους κολύμβησης

βολιώτες-σε-προεθνικές-και-επίλεκτου-752575

Τις προεθνικές ομάδες κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων για την αγωνιστική περίοδο 2018-΄19, τους κολυμβητές και κολυμβήτριες που μετέχουν στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα Επιλέκτων 12-15 ετών και τους κολυμβητές και κολυμβήτριες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Sports Excellence, γνωστοποίησε η ΚΟΕ.

Σημειώνεται ότι, η Ομοσπονδία, για το τελευταίο, έχει συνάψει συμφωνητικό συνεργασίας με την «Αναγέννηση και Πρόοδος» με σκοπό την επιστημονική και διαχρονική υποστήριξη νεαρών και ταλαντούχων αθλητών υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και με αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Η αρχή του προγράμματος για τη φετινή αγωνιστική περίοδο γίνεται το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Πλήθος Βολιωτών θα συνθέσουν τις ομάδες, συμμετέχοντας στα προγράμματα και τις προεθνικές ομάδες, με τις πολλές κλήσεις να είναι απόρροια των πολύ καλών επιδόσεων των αθλητών και αθλητριών την περσινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, πέντε αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου συνθέτουν την προεθνική ομάδα Εφήβων-Νεανίδων και συγκεκριμένα οι Δημήτριος Αναστασάκης, Ιωάννης Κοντοβάς, Λάζαρος -Παναγιώτης Γκέκας, Μαρία Χατζηεφραιμίδου και Ευτυχία Ιωαννίδη. Από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, η Σοφία – Ειρήνη Τρύπα θα στελεχώσει την ομάδα των Νεανίδων.

Σε ό,τι αφορά στους Επίλεκτους κολυμβητές, ηλικίας 12-15 ετών, για τη Νίκη Βόλου στο πρόγραμμα θα πάρουν μέρος οι Λάζαρος-Παναγιώτης Γκέκας, Χαρούλα Τσαλούχου, Μαρίνα Χατζηεφραιμίδου, Ευτυχία Ιωαννίδη, Μαγδαληνή Καραλή, Ιωάννης Λιάκος, Κωνσταντίνος Σιουμουρέκης, Σοφία Γκέκα, Ιωάννης Θεοδοσόπουλος, Γεώργιος Ιωαννίδης, Ιωάννα Καρτσιώτη, Νικόλαος Παπαϊωάννου, Βασίλειος Σταθόπουλος, Βασίλης Γιαννιτσάκης, Αρετή Γκουντούλα, Θεοδώρα Ηλία.

Όσον αφορά στον ΝΟΒΑ, Γεώργιος Καρρόπουλος, Αλέξανδρος Κασσανδρινός, Γεώργιος Λαθούρας και Στέφανος Τριανταφυλλίδης συμμετέχουν, από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ Αθανάσιος Μακρής, Δημήτριος Φλαμπούρης Σφέτσος και Πηνελόπη-Παναγιώτη Προβίδα, ενώ για τον Ολυμπιακό Βόλου οι Σοφία-Ειρήνη Τρύπα, Ιωάννης Δημητρίου, Νικόλαος Λύτρας, Γεώργιος Ξυνομπίτης, Ναταλία Τσιδώνη, Λυδία Παντέλογλου και για τον ΟΥΚ Βόλου ο Γεώργιος Παπαϊωάννου.

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα Sport Excellence, οι συμμετοχές της Νίκης θα είναι με τους Δημήτριο Αναστασάκη, Λάζαρο-Παναγιώτη Γκέκα, Ευτυχία Ιωαννίδη, Ιωάννη Κοντοβά και Μαρία Χατζηεφραιμίδου, Μαγδαληνή Καραλή, Ιωάννη Λιάκο, Κωνσταντίνο Σιουμουρέκη, Χαρούλα Τσαλούχου, Μαρίνα Χατζηεφραιμίδου, του Ολυμπιακού Βόλου με τη Σοφία-Ειρήνη Τρύπα και τον Ιωάννη Δημητρίου, του ΟΕΑ/ΝΑΒ με τους Αθανάσιο Μακρή και Δημήτριο Σφέτσο Φλαμπούρη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου