ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: 23 μοντέλα Ferrari στην πλατεία Πλαστήρα

καρδίτσα-23-μοντέλα-ferrari-στην-πλατεία-πλασ-888987

Μια σπάνια ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά 23 ξεχωριστές Ferrari μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F, F8 Tributo, 812 Superfast είχαν το πρωί του Σαββάτου οι Καρδιτσιώτες αλλά και φανατικοί φίλοι της Ferrari από διάφορες περιοχές.

Η πλατεία Πλαστήρα φιλοξεί για 3 περίπου ώρες τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα της εταιρείας-, αποτελώντας έναν από του σταθμούς του Thessaly Tour που πραγματοποιεί το «PASSIONE ROSSA», το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας που φέτος «ψήφισε» Καρδίτσα για την καθιερωμένη περιοδεία του στη χώρα μας. Εκατοντάδες ήταν οι συμπολίτες κάθε ηλικίας που έσπευσαν να θαυμάσουν από κοντά μερικά από τα πιο εντυπωσιακά -και ιστορικά ορισμένα – μοντέλα της Ferrari, ενώ τα κινητά στα χέρια μικρών και μεγάλων «πήραν φωτιά» για μια αναμνηστική φωτογραφία με φόντο τα δημοφιλή οχήματα.

Το Thessaly Tour της «PASSIONE ROSSA», πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, του Επιμελητηρίου και των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου και Λίμνης Πλαστήρα ως μια δράση εξωστρέφειας για την περιοχή μας με τους τοπικούς φορείς να εκτιμούν οτι η σύνδεσή της με ένα από τα ισχυρότερα, αν όχι το ισχυρότερο brandname στον κόσμο μια εταιρεία -θρύλο στο χώρο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού με δισεκατομμύρια φίλους και θαυμαστές των μοντέλων της αποτελεί μια ευκαιρία προβολής της εντός και εκτός των συνόρων της χώρας.

Αυτό άλλωστε επισήμαναν και στις δηλώσεις τους ο Αντιπεριφερειάρχης ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος και ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Γ. Στεργιούλης που μεταξύ άλλων υποδέχθηκαν τα μέλη της PASSIONE ROSA στην πλατεία Πλαστήρα

Με τη σειρά του ο οργανωτικός υπεύθυνος του Club κ. Paolo Melissano ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς για την συνεργασία και την φιλοξενία και εξέφρασε την άποψη η παρουσία στην περιοχή μας του Ferrari Club «Passione Rossa» που είναι το μεγαλύτερο club της Ferrari στον κόσμο, θα προβάλει τις ομορφιές της που θαυμάζουν οι ίδιοι και θα προσελκύσει νέους επισκέπτες

Η Ferrari και το Ferrari Club «Passione Rossa»

Η Ferrari είναι ιταλική εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων. Η ιστορία της, τυπικά ξεκινάει με την ίδρυση της Auto Avio Costruzioni από τον Έντσο Φερράρι, η οποία κατασκεύασε το πρώτο της αυτοκίνητο το 1940. Ωστόσο, η ίδρυση της εταιρείας ως κατασκευάστρια αυτοκινήτων συνήθως αναγνωρίζεται το 1947, όταν κατασκευάστηκε το πρώτο αυτοκίνητο με την επίσημη ονομασία «Ferrari».Στο παρελθόν ανήκε στον όμιλο της Fiat, αν και ήταν οικονομικά ανεξάρτητη, ενώ στις 3 Ιανουαρίου 2016 έγινε ανεξάρτητη. Η έδρα της είναι στο Μαρανέλλο κοντά στη Μόντενα, στην επαρχία Μόντενα της Ιταλίας.

Ιδρύθηκε από τον Δρ. Fabio Barone το 1999, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του μέχρι σήμερα. μέλη του Club (500 άτομα) είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες αυτοκινήτων Ferrari. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο. Το Club εδώ και χρόνια είναι ένας απαραίτητος συντελεστής για εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις και παραστάσεις όπου τα αυτοκίνητα Ferrari είναι πρωταγωνιστές μαζί με τον τόπο που επισκέπτονται. To μότο τους είναι «Το Πάθος δεν έχει σημαίες, ούτε αφεντικά».

karditsalive.net

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου