ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αστυνομική επιχείρηση στην Καρδίτσα για την σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών

αστυνομική-επιχείρηση-στην-καρδίτσα-639189

Ενας 37χρονος και ένας 57χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθησαν χθες Τρίτη το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας.

Ειδικότερα, έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων, τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση η οικία του 37χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο 57χρονος που μετέβη με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο σημείο με σκοπό την προμήθεια ποσότητας ναρκωτικών.

Κατά την αποχώρησή του ο 57χρονος, αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, ενώ κατά την ακινητοποίησή του απέρριψε στο έδαφος δύο συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 20,3 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 37χρονου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 36 ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 2 κιλών και 950,4 γραμμαρίων,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά,
  • κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό των 360 ευρώ,
  • εξοπλισμό για την ανάπτυξη φυτών (λαμπτήρας ανάπτυξης φυτών, σύστημα εξαερισμού, μετασχηματιστής, φίλτρο υγρασίας, πέντε ανεμιστήρες και μεταλλικό κάτοπτρο).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου