ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Πυκνώνει η χιονόπτωση στην Καρδίτσα [εικόνες]

πυκνώνει-η-χιονόπτωση-στην-καρδίτσα-ε-671929

Ελεγχόμενη είναι προς το παρόν η κατάσταση στην Καρδίτσα από την πλευρά των επιπτώσεων της χιονόπτωσης που από τις 6 το πρωί έχει ξεκινήσει και στην πρωτεύουσα του νομού.

Περίπου στις 9:30 το πρωί το χιόνι έχει πυκνώσει πολύ και όλα δείχνουν ότι θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για ύψη χιονιού περί τα 15 εκατοστά στην πόλη της Καρδίτσας.

Η κυκλοφορία στους δρόμους διεξάγεται με προσοχή αλλά κανονικά και χωρίς προβλήματα ενώ σε πεζοδρόμους και πλατείες υπάρχει ένα λεπτό στρώμα χιονιού που απαιτεί την προσοχή των συμπολιτών που βαδίζουν πάνω του.

Τα καταστήματα που λειτουργούν πρώτη φορά το 2019 τα περισσότερα είναι ανοιχτά, με τους επιχειρηματίες να καθαρίζουν εισόδους από το χιόνι, αλλά μάλλον δύσκολα θα υπάρξει αγοραστική κίνηση, ενώ και σε τράπεζες και Δημόσιες Υπηρεσίες η παρουσία κόσμου είναι περιορισμένη.

Εν τω μεταξύ, όπως μας ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος κ. Π. Μαντζιάρας, από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους και τα μηχανήματα του Δήμου και για την ρίψη αλατιού και καθαρισμού των δρόμων όπου απαιτείται.

[karditsalive.net]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου