ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος 40χρονου

εξιχνιάστηκε-ληστεία-σε-βάρος-40χρονου-810528

Εξιχνιάστηκε έπειτα από μεθοδική αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, η ληστεία που διαπράχθηκε χθες (24-06-2018) το απόγευμα σε βάρος 40χρονου στους Σοφάδες Καρδίτσας.

Συνελήφθη ως δράστης χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σοφάδων, ένας 23χρονος για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ ο 23χρονος μαζί με έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, προσέγγισαν έναν 40χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας που του άσκησε ο συλληφθείς, του αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 23χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φθιώτιδας, με ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ οι έρευνες, από το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων, συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου