ΔΙΕΘΝΗ

Τέξας: Τραγουδούσε Queen ενώ εκτελούσε ο 17χρονος μακελάρης Δημήτρης Παγουρτζής

τέξας-τραγουδούσε-queen-ενώ-εκτελούσε-ο-17χρ-8839

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται μέσα από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες εκείνων που έζησαν τον τρόμο στο σχολείο της πόλης Σάντα Φε στο Τέξας. Εκείνων που είδαν ή άκουσαν τον 17χρονο να μπαίνει οπλισμένων και να εκτελεί εν ψυχρώ. Ο Δημήτρης Παγουρτζής τραγουδούσε «Another one bites the dust» κάθε φορά που πυροβολούσε. Αναφωνούσε » Woo-hoo» και έπαιζε όλο και πιο δυνατά από το κινητό του εμβατήριο των Γιαπωνέζων καμικάζι από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Πυροβολούσε και τραγουδούσε

«Ο φίλος μου ο Τρεντ ήταν στην τάξη και είπε πως αφού είχε πυροβολήσει έναν μαθητή, τραγουδούσε «Another one bites the dust»», είπε στη New York Post μαθητής του σχολείου. Είπε επίσης ότι ο Παγουρτζής έπαιζε συνεχώς και όσο πιο δυνατά μπορούσε τραγούδια Γιαπωνέζων καμικάζι. Ο μαθητής αποκάλυψε ότι ο 17χρονος μακελάρης είχε ανεβάσει το ίδιο τραγούδι στον λογαριασμό του στο YouTube, ο οποίος, πλέον, έχει διαγραφεί.

Υπάρχουν επίσης αναφορές πως φώναξε «έκπληξη» όταν εισέβαλε στην αίθουσα των καλλιτεχνικών λίγο αφού είχε ξεκινήσει το μάθημα.

Φωτογραφία που ανέβηκε σε λογαριασμό στο instagram που σχετίζεται με τον Παγουρτζή και δείχνει ένα μαχαίρι κι ένα όπλο
Φωτογραφία που ανέβασε στις 30 Απριλίου στη σελίδα του στο Facebook ο Παγουρτζής – «Γεννημένος να σκοτώνω» γράφει το μαύρο t-shirt
Την ίδια μέρα, ο 17χρονος ανέβασε και τη φωτογραφία αυτή, με ένα μπουφάν πάνω στο οποίο υπάρχει και ο ναζιστικός σταυρός

Ο Δημήτρης Παγουρτζής και ο… πανηγυρισμός

Η Deedra Van Ness είναι από τους τυχερούς γονείς που είδαν τα παιδιά τους να βγαίνουν ζωντανά από το σχολείο του τρόμου. Η κόρη της Isabelle Laymnace κρύφτηκε σε μια ντουλάπα για να γλιτώσει. Είχε την ψυχραιμία να καλέσει την αστυνομία από το κινητό της.

Περιγράφοντας τη στιγμή που η κόρη της είχε καλέσε για βοήθεια, έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Η Ίζαμπελ κάλεσε την αστυνομία και ψιθύριζε στο τηλέφωνο. Της είπαν να μείνει ήσυχη και πως ερχόταν βοήθεια. Άκουσαν τον δράστη από τη διπλανή αίθουσα να φωνάζει «Woo Hoo!» και να πυροβολεί κι άλλες φορές».

«Έκπληξη καρ@@@@η!» φώναζε ο Παγουτζής καθώς πυροβολούσε προς τη ντουλάπα και σκοτώνοντας τους δυο μαθητές που είχαν κρυφτεί εκεί μαζί με την Ίζαμπελ. Η οποία γλίτωσε από θαύμα. Τη βρήκαν καλυμμένη στα αίματα αλλά ζωντανή.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Ίζαμπελ, όταν ο ένοπλος επέστρεψε στην τάξη τους, τον άκουσαν να λέει: «Είσαι νεκρός;». Ακολούθησαν κι άλλοι πυροβολισμοί. Εκείνη τη στιγμή, μέσα στην τάξη χτυπούσαν τα κινητά των μαθητών. Και εκείνος, με τα όπλα στα χέρια, περιέπαιζε τα θύματά του. «Πιστεύεις ότι είναι για σένα (σ.σ. το τηλεφώνημα); Θέλεις να απαντήσεις;». Και μετά, πυροβόλησε ξανά. Οι σφαίρες του διαπέρασαν την πόρτα και τραυμάτισαν θανάσιμα έναν μαθητή στο στήθος.

Χόρευε δημοτικά πριν το μακελειό στο Τέξας

Μια εβδομάδα πριν, τίποτα δεν «μαρτυρούσε» τα εγκληματικά σχέδια που είχε ο 17χρονος Έλληνας. Το TMZ έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τον Δημήτρη Παγουρτζή να χορεύει ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς μαζί με άλλα μέλη της ενορίας του.

Ο Παγουρτζής συμμετείχε σε ελληνικό φεστιβάλ σε πόλη 30 λεπτά έξω από το Σάντα Φε. Το φεστιβάλ έγινε μια εβδομάδα πριν ο 17χρονος εισβάλει στο σχολείο του και σκοτώσει 8 συμμαθητές του και 2 καθηγητές.

Πηγή: newsit.gr, Daily Mail και TMZ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου