ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Παρουσίαση βιβλίου του Καθηγητή του Π.Θ. Ευάγγελου Αυδίκου

παρουσίαση-βιβλίου-του-καθηγητή-του-π-527663

Σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου στις 7.00μ. μ. στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Καρδίτσας, παρουσιάζεται το νέο βιβλίο «Οι τελευταίες πεντάρες» του Ευάγγελου Αυδίκου, καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκδόσεις Ταξιδευτής.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Κέντρο Ιστορικής και Λαογραφικής Έρευνας «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ», τα ΓΑΚ Ν. Καρδίτσας, τα βιβλιοπωλεία Παιδεία και οι εκδόσεις Ταξιδευτής. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ποιητής Ηλίας Κεφάλας και ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Μηνάς Βιντιάδης. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Βασιλική Κοζιού-Κολοφωτιά, πρόεδρος του Κ.Ι.Λ.Ε. «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» και θα καλωσορίσει η Νίκη Αγγελίνα, προϊσταμένη των ΓΑΚ Ν. Καρδίτσας.

Αποσπάσματα θα αποδώσει η ηθοποιός Βασιλική Μακρή, υπεύθυνη του Δημιουργικού Εργαστηρίου Θεάτρου Όψεις και θα τραγουδήσει ο εκπαιδευτικός-μουσικός Γεώργιος Παπακυρίτσης.

Αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου στις 11.30π. μ. «Οι τελευταίες πεντάρες» παρουσιάζονται στον Παλαμά, στο Μουσών Μέλαθρον. Την εκδήλωση οργανώνουν ο ΔΟΠΑΠΑΠ, το βιβλιοπωλείο Απόπειρα Μπαρτζιώκας και οι εκδόσεις Ταξιδευτής. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Μηνάς Βιντιάδης, ο φιλόλογος-συγγραφέας Βαγγέλης Ντελής, η φιλόλογος Ευαγγελία Παπανικολάου και η δασκάλα Σοφία Παλαιολόγου. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Βασιλική Μακρή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου