ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εμφανίστηκε με παραδοσιακή στολή!

εμφανίστηκε-με-παραδοσιακή-στολή-316011

Μια διαφορετική εικόνα συνάντησαν την Κυριακή των εκλογών όσοι επισκέφθηκαν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το 16ο εκλογικό τμήμα Καλής Κώμης του Δήμου Αργιθέας.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος υποδέχθηκε τους ψηφοφόρους με την… παραδοσιακή Αργιθεάτικη ενδυμασία κάτι που αν μη τι άλλο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Όπως αναφέρει το Karditsalive.net, ο δικαστικός αντιπρόσωπος -δικηγόρος Αθηνών εν ενεργεία, λαογράφος, συγγραφέας, ποιητής και ιστορικός ερευνητής- Κος Μενέλαος Παπαδημητρίου που έλκει την καταγωγή του από το γειτονικό Ανθηρό του Δήμου Αργιθέας, θέλησε με τον τρόπο αυτό να δώσει ένα ιδιαίτερο τόνο σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Ο Κος Παπαδημητρίου, τόνισε ότι συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες από το 1981 ως δικαστικός αντιπρόσωπος και αυτή τη φορά αποφάσισε να υποδεχθεί τους συντοπίτες του με την παραδοσιακή Αργιθεάτικη φορεσιά, άλλωστε ο ίδιος είναι λάτρης της παράδοσης και διακρίνεται για το πάθος της διάσωσης των εθίμων της ιδιαίτερης πατρίδας του διαδίδοντας αυτά στις νεότερες γενιές.

Για την δραστηριότητά του αυτή και για την πολλαπλή προσφορά στον ιδιαίτερο τόπο του, έχει τιμηθεί από πολιτιστικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

newsbomb

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου