ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Γιαγιά καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης

γιαγιά-καλλιεργούσε-δενδρύλλια-κάνν-381055

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας όταν διαπίστωσαν ότι μία γυναίκα ηλικίας 76 χρονών καλλιεργούσε κάνναβη, ενώ είχε στην κατοχή της και σημαντικές ποσότητες χασίς.

Η 76χρονη έχει παιδιά και εγγόνια όμως απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν την αποτρέπει από το να διακινεί ναρκωτικά που μάλιστα παράγει η ίδια.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι της στην Καρδίτσα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Οι αστυνομικοί αμφισβητούσαν τις πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά τους όταν έγιναν αποδέκτες πληροφοριών που ανέφεραν ότι μία 76χρονη γυναίκα καλλιεργούσε κάνναβη.
Οταν εξακρίβωσαν τα στοιχεία ταυτότητας της ύποπτης ηλικιωμένης, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία της και επιβεβαίωσαν την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης ύψους από 1,43 ως 2,10 μέτρων!

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη έξι νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 212,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, αλλά και 24 φυσίγγια μαζί με δύο κενούς γεμιστήρες! Η προανάκριση συνεχίζεται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου