ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Δεν του άρεσε όπως τον κοιτούσε και πήγε να τον σκοτώσει!

καρδίτσα-δεν-του-άρεσε-όπως-τον-κοιτού-392889

Ο 46χρονος δράστης ζήτησε τον λόγο από τον 22χρονο Αρμένιο, στον οποίο επιτέθηκε αρχικώς με μαχαίρι και μετά από λίγα λεπτά με το κυνηγετικό του όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει

Δεν του άρεσε ο τρόπος που τον κοιτούσε ένας νεαρός αλλοδαπός θαμώνας του μπαρ στο οποίο διασκέδαζε στην περιοχή της Καρδίτσας και προσπάθησε να τον σκοτώσει και μάλιστα… δυο φορές, ένας θερμόαιμος Έλληνας!

Ο 46χρονος δράστης θεώρησε ότι ο 22χρονος Αρμένιος τον… στραβοκοίταξε και του ζήτησε το λόγο. Αρχικά διαπληκτίστηκαν, στη συνέχεια όμως έβγαλε μαχαίρι και του επιτέθηκε με αυτό, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει. Ο νεαρός βγήκε από το μπαρ και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, αλλά ο θυμός του δράστη δεν είχε ξεθυμάνει.

Τον πλησίασε και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο το αυτοκίνητο «γαζώνοντάς» του με σκάγια, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 22χρονο σε διάφορα σημεία του σώματός του! Ο νεαρός αλλοδαπός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου νοσηλεύεται, ενώ ο «πιστολέρο» έσπευσε να εξαφανιστεί και εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Παλαμά.

Κατά τη σύλληψή του είχε μαζί του το κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατασχέθηκε και διαπιστώθηκε ότι ανήκε σε έναν συγγενή του 46χρονου, που συνελήφθη για πλημμελή φύλαξη οπλισμού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας μαζί με τον δράστη, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

prothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου