ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυναμώνει το ρόστερ και εξετάζει νέες περιπτώσεις

δυναμώνει-το-ρόστερ-και-εξετάζει-νέες-393269

Μανίκια για τα… καλά έχουν σηκώσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο δουλεύουν πάνω στο ρόστερ, ενώ σε συνεργασία με την ερυθρόλευκη διοίκηση εξετάζουν τις νέες αλλά και τις υπάρχουσες περιπτώσεις παικτών, με στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου ικανού να υλοποιήσει τους στόχους που θα τεθούν.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ
Φωτο: ΡΑΝΙΑ ΜΑΝΑΣΗ

Προχθές ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Θ. Γιαλαμίδη, που είναι στο Βόλο από την πρώτη μέρα προετοιμασίας και του Δ. Καραμανλή και πλέον θα βρίσκονται στο ρόστερ της ερυθρόλευκης ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού Δημήτρη Καραμανλή και του 19χρονου επίσης αμυντικού Θωμά Γιαλαμίδη.

Ο Δημήτρης Καραμανλής την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Τύρναβο, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Παναχαϊκή, Επανομής, Γιαννιτσών, Αναγέννησης Καρδίτσας και Καλαμαριάς, ενώ ο Γιαλαμίδης την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο Βατανιακό».

Παράλληλα, παραμένει το ενδιαφέρον και συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Ντιέγκο Λεόν. Ελυσε τη συνεργασία του με την Νέα Σαλαμίνα και αν ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα λύσει το πρόβλημα στο «δεκάρι».

Ο Ισπανός επιτελικός μέσος έχει μία πλούσια καριέρα και πέρασμα από την Ελλάδα, αφού πριν καταλήξει στη Νέα Σαλαμίνα (41 συμμετοχές -9 γκολ) είχε αγωνιστεί στην Κέρκυρα με 26 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία.

Τη σεζόν 11-12 είχε ξαναπεράσει από τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ άλλοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Γκρανσχόπερς (43 συμμετοχές -6 γκολ – 3 ασίστ), η Μπάρνσλει (41 συμμετοχές – 2 γκολ – 3 ασίστ) η Αρμίνια Μπίλεφελντ και η Λας Πάλμας , ενώ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, πέρα από τον Ολυμπιακό Βόλου ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλες δύο ελληνικές ομάδες.

Οσον αφορά το Βραζιλιάνο Τζέφερσον Ντε Σόουζα προπονήθηκε χθες Κυριακή (2/8) για τρίτη μέρα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος μέσος παρουσιάζει καλά στοιχεία, πέρασε με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις και εξαρτάται από τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, αν θα προχωρήσει η απόκτησή του.

Ο Τζέφερσον Ντε Σόουζα είναι 27 ετών, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και σε νεαρή ηλικία, 17ετών, έφυγε από τη Βραζιλία και μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Κίεβο Βερόνα. Στην ιταλική ομάδα κάθισε τρία χρόνια, ενώ το 2008 αγωνίστηκε στη βραζιλιάνικη Ιπαντιάνγκα, ως δανεικός.

Επέστρεψε το 2009 στην Κίεβο Βερόνα, όπου έμεινε μέχρι το 2011, όπου πήρε μεταγραφή για την Μίξτο, ομάδα της πατρίδας του. Το 2013 έπαιξε στην Πορτουγκέζε, το 2014 στην Νοβοπεράριο (ομάδες της Βραζιλίας), ενώ την περίοδο 2014-15 έπαιξε στην Ισπανία με την ομάδα της Σαν Άντρεου (Segunda B’), αλλά και στη βραζιλιάνικη Μποαβίστα.

Διακαής πόθος για τον Ολυμπιακό είναι ο Μάρσαλ Εμφόν Τζόνσον, που έχει εντυπωσιάσει του ιθύνοντες, σύμφωνα με την αρχική εντύπωση που έχουν διαμορφώσει, ενώ πλέον θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν λεπτομερώς από κοντά.
Ο αμυντικός μέσος από τη Νιγηρία, Μάρσαλ Εμφόν Τζόνσον, επρόκειτο να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και να συζητήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά υπήρξε καθυστέρηση στην άφιξή του στο Βόλο.

Με πάθος στις προπονήσεις

Στις προπονήσεις δίνουν το «παρών» οι νεοαποκτηθέντες Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Γιαλαμίδης, Παναγιώτου, Νικολόπουλος, Τσιάρας, Μοράν, Καραμανλής και ο Φερνάντες που εκπλήσσει ευχάριστα, αυτοί που συνεχίζουν από πέρυσι (Χρυσοστομίδης, Ζέρης, Καρράς, Μπουτζίκος, Κεσίδης, Κυζιρίδης, Νικολιάς, Σκοπελίτης, Αραπίτσας, Διαμαντόπουλος), δύο που ξεκίνησαν την περσινή σεζόν, έφυγαν κι επέστρεψαν (Χιντζίδης, Κορνελάτος), δύο που ήταν τιμωρημένοι (Αρβανίτης, Κολημήτρας), οι νεαροί Αλαμάνης και Μπούσης και ο Βραζιλιάνος Τζεφερσον, ενώ στον αέρα είναι ο Μπιταγκ που ανήκει όμως στη βολιώτικη ομάδα.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι από τις 7 έως τις 19 Αυγούστου. Στο διάστημα της παραμονής των «ερυθρολεύκων» στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα γίνουν και 3-4 φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα προετοιμάζονται εκεί.

Τα ερυθρόλευκα διαρκείας

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, και οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τις κάρτες τους, η τιμή των οποίων έχει οριστεί στα 120 ευρώ, ενώ υπάρχουν και τα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα των επισήμων που κοστίζουν 400 ευρώ. Το σημείο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας είναι τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΕΑΚ, καθημερινά από τις 10.00 μ.μ. έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου