ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με πάθος και όρεξη

με-πάθος-και-όρεξη-394456

Αλλαγές στο πρόγραμμα των φιλικών για τη Νίκη Βόλου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας οι παίκτες της Νίκης Βόλου, που μαζί με τον τεχνικό Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του, βάζουν τις βάσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι κυανόλευκοι θα παραμείνουν στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, όπου δεν θα δώσουν τελικά άλλο φιλικό. Το επόμενο παιχνίδι προετοιμασίας είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Κυριακή (9/8) απέναντι στο Ρήγα Φεραίο στο «Π. Μαγουλάς».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Οι κυανόλευκοι δουλεύουν καθημερινά, προκειμένου να βρίσκονται στην επιθυμητή φυσική κι αγωνιστική κατάσταση σε περίπου ένα μήνα και κάτι από τώρα, που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η αποστολή είναι σχεδόν πλήρης τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τους Ευθυμίου και Γρηγοριάδη να έχουν ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα (ο δεύτερος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του) με μοναδική απώλεια τον Γιάννη Βέργο, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Οι κυανόλευκοι θα παραμείνουν στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας μέχρι τις 6 Αυγούστου, κι όχι τις 5, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, αλλάζοντας το πρόγραμμα. Στην μία εβδομάδα που απομένει θα βάλουν τις βάσεις της νέας περιόδου, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το σύνολο του Λεωνίδα Μπίλη ξεκίνησε τον προγραμματισμό νωρίτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Αυτό έδωσε την άνεση στον τομέα της οργάνωσης, αφού η ομάδα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές, να αναζητήσει καλύτερες προσθήκες στο νομό, στη χώρα αλλά και εκτός συνόρων, ώστε να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Η χθεσινή ανακοίνωση της Νίκης Βόλου για την προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια, μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως δεν θα δοθεί άλλο φιλικό μέχρι το τέλος της προετοιμασίας, αφού αναβλήθηκε αυτό με τον Αχιλλέα Φαρσάλων και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, ενώ ακυρώθηκε το φιλικό με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά:

«Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Αλέξανδρος” στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας. Σε αυτήν έχουν ενσωματωθεί οι Ευθυμίου και Γρηγοριάδης, με τον τελευταίο να ακολουθεί ακόμη ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Οι προπονήσεις είναι διπλές καθημερινά, με έμφαση στη φυσική κατάσταση το πρωί και την τακτική το απόγευμα.

Η προετοιμασία θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 06/08 (αντί της 05/08 που είχε αρχικά προγραμματιστεί) και μέχρι τότε δεν θα δοθεί κανένα άλλο φιλικό παιχνίδι. Λόγω της αλλαγής αυτής αναβάλλεται ο φιλικός αγώνας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στις 06/08 στα Φάρσαλα». Το πρόγραμμα φιλικών αγώνων της ομάδας, όπως έχει προσδιοριστεί μέχρι σήμερα έχει ως εξής (η προγραμματισμένη ώρα έναρξης όλων των αγώνων είναι η 18:00):

Κυριακή 09/08/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ.

Πέμπτη 13/08/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

Παρασκευή 14/08/2015 (Γήπεδο Νέας Αγχιάλου) ΠΥΡΑΣΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Σαββατο 22/08/2015(Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Κυριακή 30/08/2015 (Π. Μαγουλάς) ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Παράταση στα διαρκείας

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα καταληκτική ημερομηνία για την αγορά διαρκείας της νέας περιόδου, αφού θα δοθεί παράταση από τους κυανόλευκους, ώστε να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι, που λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν.

Σημειώνεται πως η αρχική ανακοίνωση για προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας ανέφερε πως καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να σπεύσουν στα σημεία πώλησης, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο της Επιτροπής ποδοσφαίρου του Συλλόγου…

Επίσης, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων, Ευπαθών ομάδων, Παιδικά (άνω των 12) 70 ευρώ (Θύρα 3 – Κερκίδα Μαιάνδρου)

2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ

5) Οικογενειακά 200 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου