ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπαίνουν οι βάσεις

μπαίνουν-οι-βάσεις-400711

Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, φιλικό με ΑΟΤ τον Αύγουστο

Στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη (23/7) η αποστολή της Νίκης Βόλου, μαζί με τον προπονητή, Λεωνίδα Μπίλη, και το υπόλοιπο επιτελείο. Η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, ενώ πέραν από τις αλλαγές που ενδέχεται να γίνουν στο πρόγραμμα των φιλικών, οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν παιχνίδι προετοιμασίας με τα Τρίκαλα, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο, 22 Αυγούστου, στο «Παντελής Μαγουλάς».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Στο βασικό στάδιο του «χτισίματος» βρίσκεται η Νίκη Βόλου, αναφορικά με την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι αναχώρησαν την περασμένη Πέμπτη για την πόλη της Ημαθίας, αφήνοντας πίσω τους Γρηγοριάδη και Ευθυμίου, που ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή.

Ο Λεωνίδας Μπίλης τις επόμενες ημέρες θα μπορεί να υπολογίζει και στους δύο ποδοσφαιριστές, αφού αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή. Ο Νίκος Γρηγοριάδης είναι τερματοφύλακας, ενώ ο Γιώργος Ευθυμίου αγωνίζεται στην άμυνα. Αυξάνονται έτσι οι επιλογές του έμπειρου τεχνικού, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την εικόνα στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Κ20 του ΠΑΟΚ, όπου η Νίκη επικράτησε με 1-0, όσο και από την παρουσία των κυανόλευκων στις προπονήσεις.

Οι κυανόλευκοι θα παραμείνουν στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας μέχρι τις 5 Αυγούστου. Στην μία εβδομάδα που απομένει θα βάλουν τις βάσεις της νέας περιόδου, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο οποίο η Νίκη θα συμμετάσχει ως εκπρόσωπος της ΕΠΣ Λάρισας, μαζί με το Ρήγα Φεραίο και τον Πύρασο, μετά τα δεδομένα στην ΕΠΣ Θεσσαλίας και την ποινή προσωρινής παύσης μέλους, που επιβλήθηκε από την ΕΠΟ.

Το σύνολο του Λεωνίδα Μπίλη ξεκίνησε τον προγραμματισμό νωρίτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Αυτό έδωσε την άνεση στον τομέα της οργάνωσης, αφού η ομάδα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές, να αναζητήσει καλύτερες προσθήκες στο νομό, στη χώρα αλλά και εκτός συνόρων, ώστε να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Με ΑΟΤ στην «Κλούβα»

Ενα θεσσαλικό ντέρμπι, έστω και με τη μορφή φιλικού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι της Νίκης Βόλου. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των κυανόλευκων, το σύνολο του Λεωνίδα Μπίλη θα δώσει ακόμη ένα φιλικό, απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» στις 22 Αυγούστου. Ο ΑΟΤ κατά την περσινή περίοδο πανηγύρισε την άνοδο από το 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και ο τεχνικός της Νίκης Βόλου θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει την ομάδα του κόντρα σε ένα δυνατό σύνολο, που θα αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 22/08/2015 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα, που φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football league. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Π. Μαγουλάς».

Τελευταίες ημέρες για τα διαρκείας

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, 31 Ιουλίου, θα μπορούν να αιτούνται για τα εισιτήρια διαρκείας οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου. «Ανακοινώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία προμήθειας εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η 31/7/2015. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να σπεύσουν στα σημεία πώλησης, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο της Επιτροπής ποδοσφαίρου του Συλλόγου».

Επίσης, η ανακοίνωση για την προεγγραφή των διαρκείας, αναφέρει τα εξής: «Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων, Ευπαθών ομάδων, Παιδικά (άνω των 12) 70 ευρώ (Θύρα 3 – Κερκίδα Μαιάνδρου)

2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ

5) Οικογενειακά 200 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας.

Οι προεγγραφές άρχισαν. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου