ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εστία μόλυνσης

εστία-μόλυνσης-828445

Εστία μόλυνσης

Εστία μόλυνσης εξελίσσεται το σιντριβάνι στο πάρκο της Χιλιαδούς. Στάσιμα βρόμικα νερά και πεταμένα σκουπίδια συνθέτουν το σκηνικό.

Κίνδυνος

Ακλάδευτοι εδώ και έναν τουλάχιστον χρόνο παραμένουν πανύψηλοι ξεροί ευκάλυπτοι στην κοίτη του Κραυσίνδωνα.

«Πόσος χρόνος χρειάζεται να υλοποιηθεί μια τέτοια παρέμβαση για να αποφευχθούν τα χειρότερα;», διαμαρτύρεται εκ μέρους των κατοίκων της συνοικίας των Αγίων Αναργύρων ο κ. Γιάννης Κουρτίνας, προσθέτοντας: «Εμείς οι κάτοικοι της συνοικίας των Αγίων Αναργύρων, αλλά και της Νεαπόλεως ζήσαμε παλαιότερα εφιαλτικές στιγμές από την υπερχείλιση του Κραυσίνδωνα, όταν σπασμένα κλαδιά και φερτές ύλες έφραζαν τις γέφυρες, κινδύνεψαν ζωές, σπίτια και επιχειρήσεις. Για να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές και επειδή τα γεγονότα της Μάνδρας, της Κέρκυρας κ.λπ. δεν έχουν ξεχασθεί, ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι να κλαδέψουν τα δένδρα και να καθαρίσουν τον χείμαρρο, γιατί είναι καλύτερο το προλαμβάνειν από το θεραπεύειν».

Παγίδα

Παγίδα με το ακάλυπτο φρεάτιο σε παρκάκι επί της Ρήγα Φεραίου πάνω από την Παγασών. Το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο να πέσει κάποιος μέσα με κίνδυνο τραυματισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου