ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Πυροβόλησε πισώπλατα το παιδί και την σύντροφό του – Το σημείωμα που εντόπισαν οι αστυνομικοί

καβάλα-πυροβόλησε-πισώπλατα-το-παιδί-886102

Πισώπλατα πυροβόλησε το παιδάκι του και την πρώην σύντροφό του ο 56χρονος κτηνοτρόφος στην Καβάλα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του enikos.gr για το διπλό έγκλημα που συγκλονίζει, ο δράστης πήρε τηλέφωνο την άτυχη 30χρονη και της είπε να πάει με το αγοράκι τους στο μαντρί ώστε να δείξει δήθεν στο παιδί τα ζώα.

Ενώ η μητέρα και το παιδί στέκονταν όρθιοι, τους πυροβόλησε πισώπλατα και τους σκότωσε.

Σε ένα μικρό δωμάτιο που υπάρχει στο μαντρί του δράστη, βρίσκονται κάποιες φωτογραφίες του δράστη, με την 30χρονη και το παιδί τους. Σε αυτό το σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα σημείωμα που έγραφε: «Εδώ γεννηθήκαμε, εδώ μεγαλώσαμε, εδώ γνωριστήκαμε…».

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το σημείωμα συνδέεται με το κίνητρο της δολοφονίας, δηλαδή με τους φόβους του δράστη ότι η γυναίκα θα έπαιρνε το παιδί τους και θα έφευγε στη Γερμανία. Γι’ αυτό στο σημείωμα επαναλαμβάνεται το «εδώ», δηλαδή σε αυτόν τον τόπο.

Όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το enikos.gr, ο 56χρονος δράστης και αυτόχειρας έλεγε σε όλους πως φοβόταν ότι η 30χρονη θα του πάρει το παιδί και θα φύγει. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα διαπράξει ένα τόσο στυγερό έγκλημα.

Η 30χρονη ήταν αυτή που ζήτησε να χωρίσουν και ίσως ο δράστης να μην το είχε αποδεχθεί παρά το γεγονός ότι είχαν βρεθεί την περασμένη Τρίτη στο δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού.

Πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του και πατήσει την σκανδάλη, ο 56χρονος κτηνοτρόφος τηλεφώνησε στον εξάδελφό του και του είπε «είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε».

Ο ξάδελφος τότε τηλεφώνησε σε έναν αντιδήμαρχο και εκείνος με την σειρά του την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο συγγενής του δράστη, βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα των τριών νεκρών.

enikos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου