ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Παύλου Μπακογιάννη: Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τα 31 χρόνια

δολοφονία-παύλου-μπακογιάννη-η-ανάρτ-848179

Τριανταένα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη και η Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε το δικό της μήνυμα: “31 χρόνια πριν κάποιοι πίστευαν ότι δεν έχεις δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!”, έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ η ανάρτησή της συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη με τα παιδιά τους Αλεξία και Κώστα.

ΝΔ: Οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη είναι παρούσες

“Σαν σήμερα πριν 31 χρόνια οι άνανδροι τρομοκράτες της 17Ν δολοφόνησαν εν ψυχρώ το Βουλευτή Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μπακογιάννη. Οι δολοφόνοι δεν επέλεξαν τυχαία το στόχο τους”, τονίζει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Όπως σημειώνει: “Ο Παύλος Μπακογιάννης ήταν υπέρμαχος της εθνικής συμφιλίωσης και εργάστηκε για την επούλωση από τα τραύματα του εμφυλίου. Βαθύτατα δημοκράτης, με σπουδαία αντιδικτατορική δράση που με το λόγο και τη δράση του κατάφερνε να διαπερνά τα κομματικά στεγανά. Μπορεί ο Παύλος Μπακογιάννης να μην είναι πλέον ανάμεσά μας, όμως οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη είναι παρούσες και εξακολουθούν να μας εμπνέουν“.

“31 χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη από τους τρομοκράτες της ’17 Νοέμβρη’”, ανέφερε ο Νίκος Δένδιας στον λογαριασμό του στο twitter.

“Ο Παύλος Μπακογιάννης αγωνίστηκε για την εθνική συμφιλίωση, την πολιτική συναίνεση και την υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών”, έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, υπογραμμίζοντας τα εξής: “Οραματίστηκε μια άλλη Ελλάδα μακριά από τα πάθη του διχασμού. 31 χρόνια μετά, το όραμά του και οι ιδέες του συνεχίζουν να μας εμπνέουν”.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου