ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με νεογέννητο που βρέθηκε νεκρό σε σπίτι στη Ναύπακτο

θρίλερ-με-νεογέννητο-που-βρέθηκε-νεκρ-772807

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου από την υπόθεση θανάτου ενός νεογέννητου μωρού.

Σύμφωνα με το npress.gr, μια κοπέλα 19 χρόνων γέννησε μόνη στο σπίτι της στη Ναύπακτο, χωρίς καμία βοήθεια. Αμέσως όμως μετά τον τοκετό υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και οι γονείς της έσπευσαν να τη μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου, οπότε και ειδοποιήθηκε η αστυνομία της πόλης.

Το περιστατικό κρίθηκε σοβαρό και τη μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, όταν ο πατέρας της 19χρονης επέστρεψε στο σπίτι τους βρήκε το βρέφος νεκρό μέσα στο μπάνιο.

Το βρέφος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της Πάτρας, αλλά ήταν ήδη αργά. Η 19χρονη μεταφέρθηκε επίσης σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη. Στο νοσοκομείο πήγαν και ψυχίατροι προκειμένου να εξετάσουν την κοπέλα.

Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής, που θα αποσαφηνίσει τα αίτια θανάτου του μωρού. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ναυπάκτου, η 19χρονη φέρεται να έχει πνίξει με τα χέρια της το μωρό, κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία, καθώς δεν υπάρχει ιατροδικαστικό πόρισμα.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου