ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη μόνιμων προσλήψεων για καλλιτεχνικό προσωπικό

ασεπ-προκήρυξη-μόνιμων-προσλήψεων-γι-135474

Το ΑΣΕΠ προκήρυξε προσλήψεις για την κάλυψη δύο κενών οργανικών θέσεων καλλιτεχνικού προσωπικού της ΟΛΣ-Ορχήστρα Λυρικής Σκηνής.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ ως ημερομηνία έναρξης της διεξαγωγής των διαγωνισμών ορίζεται η 13η Μαΐου (13.5.2020) για την θέση του Κορυφαίου Α΄ στις Τρομπέτες η 15η Μαΐου (15.5.2020) για την θέση του Κορυφαίου Α΄ στα Όμποε.

Αυτοί που θέλουν να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς οφείλουν, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την επομένη εργάσιμη της ημερομηνίας της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης αυτής στον ημερήσιο Τύπο, να υποβάλουν ή να ταχυδρομήσουν με απόδειξη στο γραφείο της Ορχήστρας, που βρίσκεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, στη Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού 364, τ.κ. 17674 Καλλιθέα, αίτηση σε ειδικό έντυπο.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Έντυπα αιτήσεων, με αντίγραφο της παρούσας προκήρυξης, καθώς και τα ορχηστρικά αποσπάσματα μπορεί να προμηθεύεται κάθε ενδιαφερόμενος από το γραφείο της Ορχήστρας, που βρίσκεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, 5Α όροφος (Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 364, τ.κ. 17674 Καλλιθέα), από Δευτέρα έως Παρασκευή τις εργάσιμες ώρες από 09.00 – 2.00μ.μ. (τηλ. 2130885791 Μαρία Αγγελοπούλου).

Με την αίτηση ο υποψήφιος υποχρεούται να συνυποβάλλει βιογραφικό σημείωμά του, καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που μπορεί να συμβάλει στην απεικόνιση της καλλιτεχνικής προσωπικότητας και ικανότητας αυτού. Ειδικότερα για τους υποψηφίους που επικαλούνται την ιδιότητα του μουσικού αναγνωρισμένου ταλέντου, συμπληρώνοντας τη σχετική ένδειξη στο έντυπο της αίτησης, απαιτείται η υποβολή στοιχείων που θα δικαιολογούν την ιδιότητα αυτή. Η διαπίστωση περί τούτου θα γίνεται από την, κατά τον νόμο, Εξεταστική Επιτροπή.

Η εν λόγω Επιτροπή, μετά τον έλεγχο των σχετικών δικαιολογητικών του κάθε υποψηφίου της περίπτωσης αυτής (ταλέντου), θα διαπιστώνει την ύπαρξη των στοιχείων που συγκροτούν το αναγνωρισμένο μουσικό ταλέντο και θα επιτρέπει σε αυτόν να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου