ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνοθέτησε ληστεία για να καλύψει την υπεξαίρεση

σκηνοθέτησε-ληστεία-για-να-καλύψει-τη-219386

Έβαζε «χέρι» στις εισπράξεις της εταιρείας της Χαλκίδας στην οποία εργαζόταν ένας υπάλληλος που εκτελούσε διανομές προϊόντων και σκέφτηκε να σκηνοθετήσει ληστεία για να καλύψει τη χασούρα! Όμως, υπήρχαν κενά στις αλλεπάλληλες καταθέσεις που κλήθηκε να δώσει και οι αστυνομικοί τον ξεσκέπασαν.

Ο 46χρονος πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων και κατήγγειλε ταραγμένος ότι στη Νέα Αρτάκη, όπου βρισκόταν για δουλειά, του έκλεισαν τον δρόμο τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και ο ένας τον απείλησε με μαχαίρι ακινητοποιώντας τον.

Οι υπόλοιποι άνοιξαν το όχημα της εταιρείας και άρπαξαν από μέσα το τσαντάκι του που περιείχε τις εισπράξεις της ημέρας, ύψους 2.800 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας που ανέλαβαν την έρευνα αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την περιγραφή της ληστείας και επανεξέτασαν τον διανομέα, ο οποίος έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία επειδή τον τελευταίο μήνα είχε υπεξαιρέσει σταδιακά αρκετά χρήματα από τις εισπράξεις και δεν είχε δυνατότητα να τα βάλει στη θέση τους.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και υπεξαίρεση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου