ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη απάντηση του ΣΚΑΪ στον Κανάκη – Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη

επίσημη-απάντηση-του-σκαϊ-στον-κανάκη-227794

Ο Αντώνης Κανάκης και η εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα πήρε διαζύγιο από τον ΣΚΑΪ και από ότι φαίνεται οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του παρουσιαστή ότι αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό, η πληρεξούσια δικηγόρος του, Χριστίνα Παναγουλέα, με δήλωσή της στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κούκου ανέφερε πως ο Αντώνης Κανάκης θα πάει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, το κανάλι του Φαλήρου με μια λιτή ανακοίνωση έστειλε τη δική του απάντηση στον παρουσιαστή των εκπομπών Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη.
Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».

Προηγήθηκε η καταγγελία Κανάκη μέσω δικηγόρου

Μετά την ανακοίνωση που έκανε χθες ο παρουσιαστής μέσα από τα social media των εκπομπών του, με την οποία έκανε επισήμως γνωστό αυτόν τον “χωρισμό”, σήμερα ακολούθησε η νέα ανακοίνωση από την δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα.

Η δικηγόρος έκανε δήλωση την οποία μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του STAR, όπου αναφέρει τα εξής:

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη.

Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια.
Η πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα».

Όσο για το αν θα βρει νέα τηλεοπτική στέγη ο παρουσιαστής, οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στο Open.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου