ΕΛΛΑΔΑ

Άνω Λιόσια: Βρέθηκε κατσαρίδα στο ψωμί που μοιράστηκε στους μαθητές (εικόνες)

άνω-λιόσια-βρέθηκε-κατσαρίδα-στο-ψωμί-230394

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, προκαλώντας την αναστάτωση τόσο των μαθητών όσο και των γονέων που έγιναν μάρτυρες της ύπαρξης μιας κατσαρίδας μέσα στο συσκευασμένο ψωμί που μοιράστηκε στα παιδιά στο πλαίσιο των σχολικών γευμάτων.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cityface.gr αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που έχει συμβεί στο ίδιο σχολείο σε τρόφιμα της ίδιας εταιρείας, καθώς και στο παρελθόν έχουν βρεθεί διάφορα «ευρήματα» στα εν λόγω γεύματα, όπως σκοτωμένες μύγες σε φέτα!

Οι γονείς ζητούν άμεσα όχι μόνο την αλλαγή της εταιρείας η οποία ευθύνεται για το συμβάν, αλλά και απόδοση ευθυνών για το αποκρουστικό αυτό περιστατικό.

Η ανακοίνωση του Δήμου Φυλής

Ο Δήμος Φυλής μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για το εν λόγω αποκρουστικό εύρημα που μοιράστηκε μέσω του προγράμματος Σχολικά Γεύματα προέβη στην κάτωθι ανακοίνωση:

Υγειονομικό πρόβλημα στο πρόγευμα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων.

Αναφορικά με τα αναγραφέντα στο διαδίκτυο, περί υγειονομικού προβλήματος στο πρόγευμα μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, ο Δήμος Φυλής δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή ή αρμοδιότητα. Σε επικοινωνία του Γενικού Γραμματέα Αργύρη Αργυρόπουλου με τη Διευθύντρια του Σχολείου κα Σοφία Παππού, η τελευταία του γνωστοποίησε ότι έχει προβεί στις προβλεπόμενες, από το νόμο, ενέργειες.

Το συμβάν πιστοποιεί και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής. Γιάννης Κρεμύδας, που εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του για το υγειονομικό ζήτημα που προέκυψε, αποστέλοντας σχετικό έγγραφο προς το Υπουργείο.

Ο κ. Κρεμύδας ζητά τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα και ειδικότερα αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Φυλής.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου