ΕΛΛΑΔΑ

Αγιοι Θεόδωροι: Κοντά στα ίχνη των δραστών η ΕΛ.ΑΣ. -«Την πάτησαν δίχως δεύτερη σκέψη»

αγιοι-θεόδωροι-κοντά-στα-ίχνη-των-δρασ-274655

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από το τραγικό τέλος που βρήκε μια ηλικιωμένη στους Αγίους Θεοδώρους, όταν ληστές την παρέσυραν και την σκότωσαν με ΙΧ.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή πραγματοποιούν εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά σε Αττική, Βοιωτία και Κορινθία για τον εντοπισμό των δραστών που διέπραξαν το έγκλημα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη τους. Μάλιστα σε καταυλισμό εντοπίστηκε και ΙΧ που δεν αποκλείεται να είναι εκείνο που χρησιμοποίησαν οι δράστες στο έγκλημα, ωστόσο οι ιδιοκτήτες του ακόμη αγνοούνται. Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει στην διάθεσή της φωτογραφίες με τα πρόσωπα των φερόμενων δραστών, οι οποίες εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή.

Την ώρα που το πόρισμα της δολοφονίας της 73χρονης σοκάρει, η Αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών του ΙΧ που φέρεται να έχουν εξαφανιστεί σε ύποπτο χρονικό διάστημα από τον καταυλισμό στο Βλυχό Μεγάρων, όπου και εντοπίστηκε το ασημί ΙΧ που πλέον έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Αυτό φέρεται να είναι το αυτοκίνητο των δραστών

Κόρη ηλικιωμένης: Την σκότωσαν, την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη

Ταυτόχρονα, συγκλονίζουν τα όσα λέει στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης στους Αγίους Θεοδώρους.

«Οι γονείς μου είχαν κατέβει στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων να ψωνίσουν. Αυτοί τους ακολούθησαν στα δυο μαγαζιά που πήγαν να κάνουν τα ψώνια τους οι άνθρωποι. Ηταν ο αδερφός μου ο οποίος έχει χτυπήσει το πόδι του κι έχει πατερίτσες κι ακούει: «Κυρία, κυρία». Της λέει μαμά σε φωνάζουν» περιγράφει η κόρη του θύματος και προσθέτει:

«Βγαίνει ο αδερφός μου, η μαμά μου έξω να δει τι γίνεται, βλέπει ο ένας από τους δυο την αλυσίδα, την τραβάει από τον λαιμό, παλεύει η μητέρα μου για να μη της πάρουν την αλυσίδα φωνάζοντας τον αδερφό μου και τον πατέρα μου. Βγαίνοντας ο αδερφός μου και ο πατέρας μου έξω τρέχοντας, αυτοί πανικοβλήθηκαν, γκάζωσαν, την πέρασαν από πάνω και τη σκότωσαν επί τόπου. Την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη. 73 χρονών ήταν, έξω από την πόρτα τη, μια αλυσίδα που δεν είχε καμία αξία πόσο μάλλον το να στοιχίσει μια ολόκληρη ζωή».

Η κόρη της άτυχης γυναίκας κατέληξε λέγοντας: «Την σκότωσαν, την πάτησαν χωρίς δεύτερη σκέψη, γκάζωσαν και την πέρασαν από όλες τις ρόδες, χωρίς να σκεφτούν, χωρίς να τους νοιάξει, την άφησαν σε πόσα μέτρα. Δεν έχει ξαναγίνει, όχι… Δεν έχει ξανακούσει κανένας κάτι τόσο πολύ άγριο».

Εντωμεταξύ, σήμερα στις 15:00 συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη 73χρονη στο νεκροταφείο Σχιστού.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου