ΕΛΛΑΔΑ

Το μήνυμα της Μαρίας-Ελένης για τη σύλληψη του πατέρα της Αλέξανδρου Λυκουρέζου

το-μήνυμα-της-μαρίας-ελένης-για-τη-σύλλ-543475

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πέρασε τη νύχτα του στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ καθώς χθες συνελήφθη για τη Μαφία των φυλακών Κορυδαλλού. Η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έκανε αναρτήσεις όλο νόημα στο Instagram.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του πατέρα της Αλέξανδρου Λυκουρέζου ο οποίος είναι ένα ράκος ψυχολογικά.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα, που ήθελε να στείλει τα μηνύματά της, το έκανε μέσω Instagram.

Εκεί ανήρτησε δύο φωτογραφίες, μία με μια κινέζικη παροιμία που έγραφε: «Μην κάνεις όλα όσα μπορείς, μην ξοδεύεις όλα όσα έχεις, μη πιστεύεις όλα όσα ακούς και μη λες όλα όσα ξέρεις» και λίγο αργότερα, ένα ακόμη μήνυμα για τον πατέρα της Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «O αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Ο ΔΣΑ, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση για τις καταιγιστικές εξελίξεις που έχουν στο επίκεντρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Μεταξύ άλλων, ο σύλλογος ξεκαθαρίζει ότι «δεν επιζητεί καμία ευμενή μεταχείριση των δικηγόρων κατά την εφαρμογή του νομικού πλαισίου του εντάλματος σύλληψης, όπως αυτό εφαρμόζεται για κάθε Έλληνα πολίτη».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου