ΕΛΛΑΔΑ

Βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο με ένα παιδί στην αγκαλιά

βουτιά-θανάτου-από-τον-5ο-όροφο-με-ένα-π-584401

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στον Νέο Κόσμο, αφού γυναίκα έπεσε από τον 5ο όροφο μαζί με το μωρό της! Το περιστατικό συνέβη στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη, όπου έσπευσαν αμέσως αστυνομία, πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έριξε το κοριτσάκι της, ηλικίας 4 χρόνων, απ’ τον 5ο όροφο και στην συνέχεια πήδηξε κι αυτή!

«Θέλω τον μπαμπά μου» φώναζε το παιδί

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η 44χρονη γυναίκα έχασε ακαριαία τη ζωή της από την πτώση. Το τετράχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Παίδων και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς, χωρίς δυστυχώς, επιτυχία.

Οπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, στις 4.30 το απόγευμα η 44χρονη Κ.Τ. πέταξε πρώτα το τετράχρονο κοριτσάκι της Ε.Σ., από τον πέμπτο όροφο και στη συνέχεια βούτηξε και η ίδια στο κενό την ώρα που ο πατέρας του παιδιού και σύζυγος της τραγικής αυτόχειρος, που είχε βγει από το σπίτι, επέστρεφε στο διαμέρισμα και αντίκρισε το σοκαριστικό θέαμα.

Σοκ προκαλεί όσα περιέγραψε στους δημοσιογράφους μία αυτόπτης μάρτυρας, η οποία εκείνη γυρνούσε με τα παιδιά της στο σπίτι τους. «Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τι κάνετε;», τη ρώτησα, το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. «Εσείς τι θέλετε» μου απάντησε. Εν τω μεταξύ το παιδάκι φώναζε τον πατέρα του και έκλαιγε. «Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Εξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω να δω, πέταξε το κοριτσάκι».

Οπως αναφέρει η αυτόπτης μάρτυρας, το μητρικό ένστικτο την έκανε να γυρίσει το κεφάλι για να μην δουν την πτώση του μωρού στο κενό. «Δεν είδα. Κάλυψα τα μάτια της μικρής μου κόρης. δεν ξέρω αν το είδε ο γιος μου. Μπορεί, άκουσα φωνές. Πήγα τα παιδιά στη γωνία, να μη δουν. Γύρισα και είδα ότι είχε βγάλει το πόδι από το μπαλκόνι. “Μην το κάνεις. Τί πρόβλημα έχεις; Θα σε βοηθήσω εγώ…» έλεγε στην αποφασισμένη να πεθάνει γυναίκα, η αυτόπτης μάρτυρας. «Πήδηξε και εκείνη…».

Αδιευκρίνιστα είναι ακόμη τα κίνητρα της γυναίκας. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες περιοίκων, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι το κοριτσάκι της έπασχε από προβλήματα υγείας που έσπρωξαν την μητέρα στο «απονεννοημένο».

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου