ΕΛΛΑΔΑ

«Λαμπάδιασε» αυτοκίνητο στην Αθηνών – Λαμίας. Διακόπηκε η κυκλοφορία [εικόνες]

λαμπάδιασε-αυτοκίνητο-στην-αθηνών-595428

Συγκλονιστικές εικόνες στην Αθηνών -Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας. Ένα αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς. Το περιστατικό σημειώθηκε στην εθνική με κατεύθυνση προς την Λαμία. Ήταν περίπου 19.45 το βράδυ της Παρασκευής, 08.03.2019, όταν περαστικοί είδαν εμβρόντητοι στην Αθηνών – Λαμίας ένα αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της κοινοπραξίας «Νέα Οδός», το όχημα ακινητοποιήθηκε στο 43ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού στο ρεύμα προς Λαμία και στο συγκεκριμένο σημείο η κίνηση έχει διακοπεί με εντολή της τροχαίας τόσο από όσο και προς Αθήνα.

Αθηνών - ΛαμίαςΑθηνών - Λαμίας

Τι συνέβη με το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μέσα στο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι με τον σκύλο του, το οποίο αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και έκανε στην άκρη, βγαίνοντας από το όχημα.

Απόφαση που αποδείχθηκε σωτήρια, αφού λίγες στιγμές αργότερα το αυτοκίνητο έγινε παρανάλωμα του πυρός και φυσικά καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ευτυχώς, οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η βλάβη και η φωτιά.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου