ΕΛΛΑΔΑ

Εύχαρις Σάββα: Οι γονείς της 6χρονης που πέθανε από Η1Ν1 σπάνε τον κουμπαρά της για καλό σκοπό

εύχαρις-σάββα-οι-γονείς-της-6χρονης-που-599254

Περάσαν κιόλας 40 μέρες από τότε που το 6χρονο κοριτσάκι από την Κρήτη, η Εύχαρις Σάββα εξέπνευσε στο ΠΑΓΝΗ λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της με υψηλό πυρετό.

Οι γονείς της6χρονης τις δύσκολες αυτές ώρες αποφάσισαν μέσα από την τραγική απώλεια να προσφέρουν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού που «έφυγε» από τον ιό Η1Ν1 αποφασίζουν να στηρίξουν τη Μονάδα όπου το κοριτσάκι τους μαζί με τους θεράποντες γιατρούς έδωσε την τελευταία του μάχη, τη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Ετσι την ερχόμενη Κυριακή, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας θα βρεθούν στα Ν. Αλάτσατα για να τιμήσουν τη μνήμη της 6χρονης, στο 40ήμερο μνημόσυνο και εκεί θα ανοίξει ένας κουμπαράς, όπου ο καθένας θα συνεισφέρει με όποιο ποσό επιθυμεί.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, σε μία προσπάθεια της οικογένειας να στηρίξει το σημαντικό έργο που επιτελείται για παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Άλλωστε επιθυμία της οικογένειας, από την πρώτη στιγμή, ήταν να προσφέρει. Αρχική σκέψη ήταν να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων όμως σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της 6χρονης δεν το επέτρεψε.

Η Εύχαρις Σάββα εξέπνευσε από σηπτικό σοκ, λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της στο ΠΑΓΝΗ με υψηλό πυρετό στις 5 Φεβρουαρίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου