ΕΛΛΑΔΑ

Σκότωσε με σκεπάρνι ηλικιωμένο για 30 ευρώ

σκότωσε-με-σκεπάρνι-ηλικιωμένο-για-30-ευ-600614

Την αναμενόμενη ποινή της δις ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Αιγίου στον 32χρονο που, μαζί με την 31χρονη φίλη του, χτύπησαν με σκεπάρνι έναν 70χρονο στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας για να τον ληστέψουν το Μάιο του 2018, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει στο νοσοκομείο!

Ο άτυχος ηλικιωμένος νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Την ίδια ώρα, οι δολοφόνοι του έπεφταν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας που είχαν τις περιγραφές τους. Μάλιστα, βρέθηκαν στην κατοχή τους τα 30 ευρώ που είχαν αρπάξει όλα κι όλα από το σπίτι του θύματος μαζί με ένα ρολόι, ενώ τα ματωμένα ρούχα τους βρέθηκαν πεταμένα σε έναν κάδο απορριμμάτων!

Το δικαστήριο ήταν αμείλικτο για τον 32χρονο, στον οποίο επέβαλε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία και ισόβια για ληστεία, ενώ η 31χρονη καταδικάστηκε σε κάθειρξη δέκα ετών.

Και οι δυο ήταν προφυλακισμένοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κι έτσι επέστρεψαν στις φυλακές όπου κρατούνται.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου